Home » Bryllup » Planer for uke tjue

Planer for uke tjue

Mandag morgen, og atter en ny uke! Denne uka har jeg ganske mange planer:

– Jobbe, jobbe, jobbe, idag, i morgen og på onsdag
– Bodypump-treningstime idag (skal bli godt å svette og å svi litt i musklene, hoho!)
– Reise til Risør for en skikkelig langhelg!
– Møte hun som skal vie oss, der vi skal vies, nemlig på Kastellet i Risør! Se så fint det er der, da!:

– Planlegge mer praktiske (for dere kjedelige) ting rundt bryllupet, samt skrive lister.
– Møte barndomsvenninne-Silje igjen! Har ikke sett henne siden jul(!), så savnet er til å ta og føle på.
– Hilse på, og kose masse med, Dexter og Totoro (pusene) igjen. Dem har jeg også savnet mye!
– Kose meg gløgg med familien, og håpe på masse oppholdsvær/varme, såklart.
– Være med Ane og Silje samtidig igjen, akkurat som i “gamledager”. Hurra!
– Feire 17. mai i Risør, med å spise is, se på barnetog og hilse på kjente. Her fra dagen der i fjor:

Mye stas og kos står på planen, med andre ord!
Hvordan ser deres planer for uka ut?
God mandag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Oi, her var det mange spennende og hyggelige ting på planer! Jen unner deg mange hyggelige gjensyn med både to- og firbeinte!
  Selv måtte jeg jobbe hele helga, så jeg starter med å gjøre mandagen til en slags forsinket helgedag, nå som jeg har levert fra meg masse frilansjobb. Luksus å kunne legge opp dagene selv!
  Denne uka skal jeg på vinsmaking, og så har jeg tenkt å se The Talented Mr. Ripley, som jeg av en eller annen uforståelig grunn aldri har sett. Fredag skal jeg på galla (16. mai-tradisjon på Studentersamfundet!), og nasjonaldagen skal feires i Tigerstaden. Jeg har fått en ny kjole som jeg gleder meg til å innvie, hoho. Dette blir bra, alt sammen!
  Håper du får en formidabel uke, fina!

  1. Ohoho, høres megabra ut!! Deilig med forsinket helg etter en flittig arbeidshelg. Du er flink! Gleder meg til å se bildet fra gallaen, hoho! Kos deg med film, fest og fanterier, din fining. Klem!

 2. Virker som du får en kjempefin uke :D I dag skal jeg møte en venn, i morgen skal jeg til Kirkenær for å skrive under kontrakt (en venn av meg har svenneprøve som frisør om noen måneder og trengte fast modell. Hurra !), resten av uken er ikke planlagt, men 17. mai skal feires med en venninne, samboeren og nå 4 måneder gamle babyen deres ;D Ser på det som en ære å få feire hennes første 17. mai ^^

  1. Det håper jeg på, hihi! Så gøy å få være fast hårmodell da! Da blir det nok mange tøffe frisyrer og farger (?) på deg. Du får kose deg, også med 17.mai!

 3. Ser ut til at du får en kjempefin og veldig hyggelig uke!
  Jeg for min del skal begynne så smått å pakke til ferie (drar om 1,5 uke!) :)

  1. Det håper og tror jeg, hihi! Åiåi, så spennende! Kan godt hende du har fortalt det tidligere, men jeg får spørre igjen: hvor drar du?

Kommentarer deaktivert.