Home » Piercingrelatert » Pinpoints julekalender!

Pinpoints julekalender!

Hurra, desember er her, og på Pinpoints blogg har vi i år gående en julekalender :-) Hver dag fram til jul har vi spennende tilbud eller utlodding av produkter/tjenester, så for dere piercinginteresserte blogglesere anbefaler jeg å følge godt med på Pinpointbloggen! Infoinnlegg om konkurransen kan dere lese ved å klikke her, og ellers vil det dukke opp et nytt innlegg på bloggen der hver dag, som en ny luke i kalenderen. Jeg kan skrive under på at det kommer mange godbiter fram til jul, og er du riktig så heldig kan du stikke av med en (eller flere!) av dem! http://pinpoint-piercing.blogspot.no

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg sendte en mail til Pinpoint for ganske mange dager siden, men har enda ikke fått svar. Er det stor pågang på mail for tiden?

  1. Regner ikke med at du har sendt den til min pinpointmailadresse, for jeg har ikke funnet den i min innboks i alle fall. Pinpoint(krøllalfa)pinpoint-piercing.no er det min sjef som administrerer, og jeg vet hun har hatt mye å styre med den siste tida. Kan si ifra til henne at du har mailet, i så fall :-)

   1. Det var den som sto på hjemmesiden, som er pinpoint(at)pinpoint-piercing.no, så da vet jeg i hvertfall at den ikke er sendt feil! :)

    1. Oki:-) Har gitt beskjed om at du etterlyser svar, så da får du det nok så fort hun har mulighet!

 2. Hei. Hva koster det hos pinpoint for å ta traguspiercing? (hvis det heter det…) Og er det sånn at man bare kan svippe innom, eller må man bestille time? :-)

Kommentarer deaktivert.