Home » Stas og moro » Pinpointjulebord og A Sideshow Before Christmas

Pinpointjulebord og A Sideshow Before Christmas

Lørdagskvelden tilbrakte jeg med Christiane, Mari og José fra Pinpointjobben, på julebord. Vi startet ut med å spise en merkelig middag på en merkelig restaurant med merkelig service før vi gikk til Kaffefuglen for litt dessert:

På Kaffefuglen ble det drinker på de andre, og brownie på Mari og meg. Og et glass Fuglebrus! Hihi:

Kaffefuglens egen julebrus med bringebær og ingefær, mmm:

Christiane og José var like ivrige som meg til å dokumentere drinkene. Det måtte såklart foreviges!:

Klokka ti gikk ferden videre til Blitz hvor det var tid for A Sideshow Before Christmas med Pain Solution og Lucky Hell & Jussi Paradise. Fine Rakel var der også, og jobbet som frivillig:

Showet var riktig så morsomt, og vi måtte le godt stadig vekk:

Flammesluking, sverdsluking og andre stunts kom som perler på en snor, og jeg hadde en super kveld!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ja, det var litt av en kveld og for et show! Og jeg som skulle på jobb idag til kvart på 8!!! Var helt i ørska da jeg sto opp ;)

  2. Hei igjen! Jeg lurte på om det var greit om jeg kan linke til bloggen din på bloggen min? Er fast leser, og har de andre jeg er fast leser av som link på siden.. Er helt greit om du ikke vil altså ;)

Kommentarer deaktivert.