Home » Foto » Pink, pink, pink!

Pink, pink, pink!

mmiii

I blant synes jeg det er det gøy å kle meg ut som en annen, og leke litt foran kamera, og jeg tenkte jeg skulle dele litt av det med dere til en forandring! Bodyen er vintage fra 80-tallet, og parykken fra eBay. Bildene tok Åsmund av meg på hotellet på mandag, og jeg synes det er rart å se meg selv sånn som dette! Nesten som om det er en annen person, eller hva? Haha! Hvilket av bildene liker dere best?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Wow, du er nydelig uansett hva du finner på! Må si jeg likte bildet til venstre best :D

 2. Så utrolig kule bilder : D Likte best vindusbildet. Enkelt, men alikevel tøft ^^

  1. Takk for det! Hadde vært gøy å teste ut løshår en gang i en periode, bare for å se åssen det hadde vært. Takktakk!

 3. WOW, så tøft! Liker bildet til høyre best, men det andre var kjempekult det også! :-)
  Du har veldig fine former!

  1. Iiih, tusen takk! Så gøy at du likte dem! Det er litt skummelt å poste sånt, da det ikke er det dere faste blogglesere er vant med å se her inne! Veldig hyggelig å høre at det “falt i smak”! Og såklart, tusen takk for rosen!! Jeg ser det ikke helt selv, men prøver å gjøre det. Takk!

   1. Syns også at tattoveringene dine kommer bra fram på disse bildene!
    Jeg liker også å finne fram parykkene mine iblant å late som jeg er en annen, med masse sminke og tøffe klær. Hihi :-)

 4. Kule bilder, og du ser superbra ut, men litt veeel høy skjæring på bodyen. Minte litt om baywatchbadedraktene

 5. Du er så fin uansett hva du har på deg :D <3 Klarer ikke velge, likte begge to ^^

 6. Wow! Digget vindusbildet! Om du tar flere slike bilder; legg ut! Sick kult
  :D

 7. Wow, du ser smashing ut!!! Det gjør du forresten alltid, men det var en utrolig gøy “transformasjon” :D Bilde nr 2 likte jeg best :D

  1. Iiih, tusen takk! Ja, det er moro å leke seg litt i blant, med parykker og antrekk! Takk for tilbakemelding; ser ut som det er det bildet flest likte best!

 8. Du kledde godt langt hår, det må eg seie. Men du veit; alt kler den smukke ;-) Du er veldig vakker <3

  1. Mange takk for det! Flatterende lys og riktige vinkler, er det ikke det en skal skylde på? Hehe! Uansett, tusen takk!

 9. Ser ikke noen hint av “toppblogger” imaget her jeg. Superkule bilder! Laaangt rosa hår kler deg kjempegodt, og du har jo såå fine former også! Hadde likt å se flere varianter, i andre farger :-D

 10. Så flott du er! Du kler virkelig langt hår også :-) likte vindusbildet best kanskje, men veldig kule begge to!

 11. Wow! Råstilig (og lekkert! Nydelig fasong du har!). Likte begge bildene, men det hvor du står i vinduet var skiiiikkelig fint :D Morsomt bildevri fra hverdagen :-) :-)

 12. Siden folk automatisk begynte å peke ut favoritter vil jeg si at det til høyre var “best” fotomessig, og du kom fram på en helt fantastisk måte!
  Jeg likte det, fast bloggleser, jeg tror mange liker å se en annen “side” av bloggpersonligheten din også, og dette var skikkelig kult! :-)

  1. Tusen takk, Kine! Tenkte det kunne være artig for dere å se, og det er hyggelig å høre at det falt i god jord!

 13. Er på ferie for tiden, så blir dessverre litt laber kommentering fra min side, men disse bildene var så stilige at jeg ikke kan la være! Du ser så fin ut, både som ina og som utkledd! Ikke mange hadde turt å kledd seg i en slik body og posere, blir litt annerledes enn rosabloggernes posering uansett da :)

  1. Åh, håper du koser deg med ferie! Veldig hyggelig at du titter innom her allikevel! Tusen mange takk for så fine ord, Aurora! Det setter jeg pris på. Hehe, ja, det blir vel litt annerledes!

 14. Så utrolig kule bilder! :D Må innrømme at jeg måtte sjekke en ekstra gang for å konstatere at det var deg, men så så jeg tatoveringene dine, hehe. Jeg likte nok det i vinduet litt bedre, men begge var super kule :D

  1. Wii, tusen takk! Hehe, ja, det er ikke så lett å se at det er meg med det første, hoho! Jeg er glad du likte dem!

Kommentarer deaktivert.