Home » Piercingrelatert » Piercingtid!

Piercingtid!

Helt i slutten av oktober fikk jeg utsmykket kroppen litt mer i form av en microdermalpiercing!:

I stedet for å skrive masse info om microdermalpiercinger her, legger jeg ved en link til et veldig informativt innlegg på Pinpointbloggen vår, hvor dere som er nysgjerrige kan ta en titt :-) Det var min sjef Christiane som piercet meg, og det hele var unnagjort på null komma niks. Om det gjorde vondt? Vel, å klemme en kvise på ryggen gjør vondere, for å si det sånn! Steinen jeg valgte er brun, og hvis/når den er grodd vil jeg bytte den ut med en cabochonslipt (glattslipt) stein. Jeg er veldig fornøyd så langt, og har ikke kjent noe til den i det hele tatt. Hurra!:

Translation:
Got a microdermal piercing at work a few weeks ago. Love it!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Oooh den var kjempefin! :D Håper den gror ordentlig på deg da, så du kan ha den en god stund, for den var kledelig ^_^

 2. Det er så fint! <3 Skulle ønske kroppen min ville gro microdermals. Har hatt 7 "rejected" microdermals som har vart fra 3 mnd og opptil til 2 år, uansett hvor pent jeg har behandlet dem.

  1. Takk! Ja, det er jo en forholdsvis ny piercingteknikk, så den er ikke såååå kjent enda! Selv om vi merker en økende interesse for MD-piercinger.

 3. Er det ikke veldig klønete å rense den når den sitter på ryggen? Uansett, veldig kult. :)

  1. Skyller den bare godt med varmt vann og får hjelp til å skrubbe litt ekstra rundt den i dusjen:-)

 4. Åååh, så fin! Har lyst på en slik type piercing selv, men under øyet (eller hva jeg skal si). Men da må jeg liksom ta ut piercingen i leppen føler jeg, og jeg har ikke så lyst til det heller. Ah. Vanskelig valg :-(

 5. Vakker den er Ina! Sist jeg var innom, bestemte jeg meg for et par stykker i nakken. og en på brystet. Før eller siden dropper jeg innom :)
  Gratulere <3

  1. Takk Aylana! Da får du bestille time til en mandag eller torsdag, for da er jeg der nesten garantert! hadde vært koselig :-)!

   1. Ja! Hadde vært koselig, skal huske på dagene. Det blir nok ikke før på nyåret, jeg er på sykehus opphold for tiden. Har perm denne helgen og uken som kommer. Men ferdig med mine 5 uker 21 desember. Men da på nyåret skal jeg bestille :)

 6. Fin! Men ville ikke hatt den der selv, litt lite synlig for min smak :-)
  Hadde to stykker i kløfta, som forsvant da de hadde fått nok, heheh. Fine piercinger, som man knapt kjenner man tar. :-D

  1. Takk! Kløfta er vel ikke så mye mer eller mindre synlig enn nakken :p ? I alle fall ikke med mine klær.

 7. Kjempestilig! Har tenkt på denne siden du postet innlegget, og prøvd å finne ut hvor jeg kunne ta en. Gikk plutselig opp et lys for meg at jeg kan ha den som et alternativ til navlepiercingen min, som vokste ut! Har arr etter den, og ringte til Pinpoint og fikk snakke med Christiane som sa at det gikk an å prøve, og at arret nok ikke ble verre om microdermalen vokste ut. Iiiih, nå ble jeg gira! :D hihi.. Har dere vanlige blanke steiner, slik som du har? :)

  1. Takktakk! Jepp, vi har disker med blank stein på :-) Ring oss på mandag og sett opp en time, så fikser vi! :-D

Kommentarer deaktivert.