Home » Innkjøp og gaver » Perfume is the point

Perfume is the point

Sliter litt med å få blogga, for min kjære laptop er på reparasjon! Å låne Åsmund sin er derfor min eneste utvei, og siden han trenger den mye i forbindelse med skole blir’e ikkje lætt ;-) Men anyway, kjapp oppdatering på hva jeg har drevet med siden sist: Torsdag var Lushjobbing + middag på Mono og litt sjåpping med Linda, og igår var jeg med Mamma, som er på Oslobesøk, stort sett hele dagen. Sjåpping, etterfulgt av middag på New Anarkali ilag med storesøster og Mammas venninne Marie. Superkos!

Klokka åtte i morges troppet jeg opp på Lush for juleprodukttrening! Der var Maria óg, som hadde kjøpt med Lushparfymer fra London for meg. En stor flaske B Scent (med grapefrukt, fenikkel, rose og jasmin) og en spritzer med Love (lukter som badebomba Fizzbanger, min favoritt! Sitrongress, bergamot, jasmin, rose og ylang ylang):

På juleprodukttreninga var Roscoe også, og hun har nylig fått jobb på min favorittbutikk når det gjelder te, nemlig Le Palais des Thés, den på Grünerløkka! Åh! Hun hadde vært veldig snill, og kjøpt med en pose med min tefavoritt til meg, Thé du Hammam. Fantastisk god! Tusen takk, fina:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åh, julevarene er jo bare helt fantastiske i år syns jeg! :) Den teen må jeg også få prøvd ut. Det som er mest synd med slike gode teer fra sånne flotte tesjapper, er at de så sjelden kan kjøpes noe annet sted enn i den fysiske butikken – og for noen personer (f.eks meg) blir det litt langt å dra! Herlig innlegg :)
  (Er tatoveringen din ‘ferdig’ allerede? Min er fremdeles blass og jeg ser jeg må fylle på – men det må man visst ofte med ‘helsvarte’ tatoveringer, så skal tilbake i januar for å friske opp! Men ellers hjelper det på blassheten med smøring, da. Gleder meg til å se din ferdiggrodd (om du legger ut nytt bilde da, da!)

  1. Ja, de er det! :> Mm, det er kjedelig. Du får få noen til å kjøpe for deg, og sende i posten. Ja, eller. Den er ikke flassete, men fortsatt veldig fersk. Litt blass, for fargene har ikke sunket helt inn ennå. Ser nok ut som jeg må fylle på litt også seinere. Flere bilder av den kommer, vettu! :-D Klør din fælt?

   1. Braaaa! :D Min klødde veldig den første uka, nå er den jo to uker og litt til. Fikk helt sånne kløanfall, særlig om jeg hadde noe over (min er jo over bhen, så er jo lettere for meg å unngå å få noe over enn f.eks for deg), og også av plasteret jeg dusjer med (har plasterallergi så den er kanskje ikke så underlig). Men nå er skorpa av og den ser egentlig helet ut :) Bare litt blass. Gleder meg til bilder! :D

 2. Den teen er som sendt fra himmelen. Tror nesten jeg må lage meg ei kanne seinere i dag, jeg.

  1. Jeg var der fra vi åpna, til litt før seks. Kan hende du var der etter det, eller mens jeg hadde lunsj? :>

 3. Vil bare takke deg for at du har vekket min interesse for Lush og alle produktene deres! Jeg er helt frelst, og har besøkt den nyåpnede butikken her i Bergen flere ganger den siste uken, og fått flere av venninnene mine til å bli interessert også. Noe så fantastisk!
  Skulle ønske jeg var like heldig som deg å få jobbe i en sånn herlig butikk..!
  Klem fra Elisabeth :)

  1. Så koselig å høre! :-D Det er jeg veldig glad for! Hvis ikke du har gjort det allerede, anbefaler jeg på det varmeste å se denne filmen, og spre den videre. Da jeg så den første gang rant tårene, for først da gikk det skikkelig opp for meg hvor genuint fantastiske Lush er :-D https://phoenix.lush.co.uk/our-values

 4. jeg har savnet bloggen din! håper du får laptopen tilbake snart :) vakre bilder som alltid, det ser ut som det er sommer hele året hos deg. og det er jo det jo også, på en måte.

 5. Vet du hvordan lushparfymene er for veganere? Kommer til Oslo helgen 9.-11. desember, og skal en tur innom Lush da :-) Tør ikke å kjøpe parfyme over nett.

  Så hyggelig med gaver :-) Du har så snille og søte venninner.

  1. Alle parfymene vi har i butikken, utenom Imogen Rose og Orange Blossom, er veganske! Vanillary og Karma (og Orange Blossom) er mine butikkfavoritter. Husk å teste litt på håndleddet ditt også, når du finner fram til en du liker ekstra godt! Kanskje vi sees da, hvis jeg er på jobb:-)? Hihi, ja, det har jeg! Parfymene har jeg selv betalt for, men te’en var en gave. Utrolig koselig! :-D

  1. Nei, det tror jeg nok ikke. Etter hva jeg har skjønt, er det bare én butikk i London som har de eksklusive parfymene, pluss nettbutikken. Men det er jeg ikke sikker på!

 6. Thé du Hammam er min favoritt også!

  Jeg var på Taiwan forrige helg, og det var Lush billig! Kjøpte to seanik shampobarer, en avobath, en the joy of jelly, en amandopondo og 126 gram figs and leaves for 260 norske kroner. Wohoo. Her i Hong Kong er det bittelitt billigere enn hjemme, men ikke så mye:)

Kommentarer deaktivert.