Home » Lush » Perfume is the Point

Perfume is the Point

For snaaart to år siden begynte jeg å jobbe på Lush, og siden den tid har Lushsamlingen min (naturlig nok!) vokst seg diger! Lush er for mange kjent som “såpebutikken”, men vi har jo  mye mer! Som for eksempel PARFYME! Fantastisk parfyme :-) Her er parfymene jeg har for øyeblikket:

I stedet for å bruke penger på markedsføring, fænsi flakonger, eksklusive navn og celebre kjendiser som kan fronte duftene, bruker Lush heller pengene på eteriske oljer og skikkelige ingredienser. Falskene er lystette og enkle, for ja; perfume is the point! Tre størrelser, alt ettersom om du vil ha en duft som varer hele dagen (30 ml), en duft som vil kunne luktes av sidemannen på bussen (10 ml) eller en dempet duft, uten alkohol (stift).

Jeg bruker parfyme hver dag, og det er dagsformen som får bestemme hvilke(n) av duftene som skal få sitte på huden min den dagen :-) Det hender også at jeg blander forskjellige parfymer, for å oppnå en enda mer unik duft! Etter at jeg har blitt bortskjemt med så rene og naturlige parfymer (vi bruker veldig lite syntetiske ingredienser i parfymene våre), i motsetning til hva som er vanlig, klarer jeg ikke å gå tilbake til syntetisk parfyme. Og det gjør da ingenting, når Lush har så mye nydelig å velge mellom!

Over til dere!:
– Bruker dere parfyme?
– Hva er favoritten(e) på parfymefronten?
– Har dere prøvd noen av Lushparfymene? I så fall: Hvilke?

Parfymene våre finnes i våre butikker, eller i nettbutikken her

Ha en velduftende helg! :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Bruker parfyme hver dag, og siden jeg hadde en ganske heftig ansattrabatt der jeg jobbet frem til ganske nylig, har jeg en del parfymer. Favorittene er; en Amor amor parfyme, Chloè, Lady Gagas Fame, og Nina Riccis Fantasy. Har egentlig litt for mange parfymer igrunn, men ingen av parfymene jeg har, er blitt kjøpt for full pris. Snakker om opp til 65% rabatt på taxfree varer. Det er en utrolig god deal, når man tenker på hva noen av disse parfymene koster på f.eks Vita, It’s a steal! :-)

  Var innom Lush i går faktisk, og eyelineren “Ta ledelsen” og den der highlighteren ble med hjem til meg :-) Tok det fargehjulet, det var litt morsomt for det stemte ganske bra med de fargene jeg “traff” :-)
  Ha en go helg!

  1. Er moro å slå til med rabatter, ja! :-) Ha ledelsen er veldig fin! Den står på ønskelista. Feeling Younger er også super!

  1. Kool! Ja, ganske så drøy er den. Og med (såklart!) ekte vanilje, og ikke kunstig som i “alle” andre vaniljeparfymer :-D

 2. Jeg bruker body shop sin vanilje duft, og versace bright crystal.
  Det er vel også favorittene! + Dior j’adore.
  Har lenge hatt lyst til å prøve noe fra lush! Men kommer meg aldri til Oslo!

 3. Jeg MÅ jo innom dere i morgen! Får se om tiden strekker til :) Har for tiden ingen Lushparfyme, men har vurdert det flere ganger. Skal definitivt teste ut flere snart! Begynner å gå slutt på min syntetiske parfyme huden min ikke er helt glad i, så jeg vet at det er nok et produkt jeg må bytte ut med Lush sine godsaker ;)

 4. Min absolutte parfyme-favoritt er Hugo Boss Intense, men siden den har blitt veldig vanskelig å få tak i bruker jeg enten Hugo Boss Dark Red eller Jean Paul Gaultier Femme. Jeg liker best litt “voksne” dufter, fremfor sånne altfor søte som for eksempel Britney Spears-parfymene. Jeg bruker parfyme hver dag, og holder meg helst til en om gangen. Vil liksom ha en fast duft, om du skjønner.

  Har ikke prøvd Lush sine parfymer enda, men merker at det frister litt å prøve en mer ren og naturlig duft : )

 5. Bruker parfyme når jeg husker å ta den på. Favoritten er Flowerbomb by Viktor & Rolf. Passe tung på høsten og vinteren :-)

 6. Jeg bruker faktisk ikke noe særlig til parfyme, men tror jeg skal begynne med det! Brukte litt for noen år siden, men det har bare ikke blitt noe av de siste årene. Får kjøpe en fra Lush da! ;-)

 7. Spennende lesing! Liker Lush bare bedre og bedre jo mer du skriver om de, de virker så veldig bra og “humant”, eller hvordan man kan si det : ) Har ikke noen parfyme fra Lush, men har ei såpe, og bortsett fra alle “klumpene” fra noen av ingrediensene som setter seg fast over alt i vasken er jeg kjempefornøyd, lukter godt gjør den óg!

  Parfymen jeg bruker når jeg skal ut blant folk er Sexy Grafitti fra Escada. Hvor bra den er og ikke når det gjelder testing, ingredienser og alt aner jeg ikke, men den har da ihvertfall en lukt jeg liker : )

 8. Fin samling! :).
  Jeg har ikke kjøpt noen parfymer ennå, jeg klarer ikke å bestemme meg. Sto og luktet på dem i går igjen, prøvde litt etc. Men klarte ikke bestemme meg, Men jeg holder på hihi:).

  Jeg linket bloggen din forresten. Jeg shoppet jo i går, så da måtte jeg jo skrive noen ord om deg også :) Vakker lørdag til deg og dine <3

 9. Jeg bruker parfyme! Men siden jeg egentlig har parfymeallergi har jeg måtte eksperimentere meg fram til hvilke jeg tåler. De siste årene har jeg derfor luktet Donna Karan – den eneste jeg ikke får store reaksjoner av! Kunne godt tenkt meg å prøve lush-parfymene :D

 10. Jeg er allergisk mot parfyme, så bruker det naturlig nok ikke. Har dog ikke prøvd Lush-parfyme enda, så det må jeg få gjort! Så langt har jeg prøvd såpe, shampo, balsam, fuktighetskrem, lip balm, ansiktsmaske, badebombe, boblebit og toner fra Lush, og har tålt alt, så det er verdt et forsøk! :)

 11. Jeg er helt hekta på parfymer hehe. Favorittene er prada candy, armani code, daisy fra Marc jacobs, ocean fra biotherm og nr 2 fra the pony collection av ralph laurent. En god blanding rett og slett :) liker best de litt høstlige parfymene, men noen ganger er det greit å variere litt. Har ikke prøvd de fra lush enda, men må vel få gjort det neste gang jeg er i Oslo eller Bergen :) samler jo på parfymer så noen nye i samlingen skader aldri ;) kjøpte mange parfymeessenser i Egypt, men ble nok litt lurt der ja.. :p

 12. Jeg har en Vanillary-stift et eller annet sted. Men den har smeltet litt (les: mye), så den er så som så i bruken – men lukten er fortsatt like god da, hihi. Jeg luktet på en skikkelig god en da jeg og Ranveig var innom Lush her om dagen, meeeeen jeg klarer selvsagt ikke å huske hva den het :(:( Jeg tror kanskje den het noe med Orange somethingsomething. Den luktet hvertfall überdigg :> Når Burberry-flaska er tom blir det nok en sånn :D

 13. Har desverre parfymeallergi, og den er så sterk at jeg stort sett ikke kan ha besøk eller være på besøk ettersom nesten alle i denne verden bruker parfyme :( Så for meg er dette min hindring i å utfolde livet mitt slik jeg ønsker det, dessverre, så har ingen positiv kommentar til dette innlegget (som jeg jo helst ønsker å ha og være til alt: positiv, men altså IKKE til parfyme). Parfymeallergi er den raskest voksende allergien i verden og er “innsauset” overalt, på hoteller, skoler, over alt. Og det er den mest hemmende av alle allergiene, siden den faktisk gjør deg allergisk mot menneskene som bruker dette, og det blir som med passiv røyking, passiv parfymering. Må vrenge av meg klær og vaske de tre ganger i vaskemaskin for å få bort lukta fra de og skrubbe meg selv i dusjen når jeg har vært på besøk. Paryme og spesielt kjemisk parfyme uansett hvor lite det er i et produkt, setter seg så vanvittig fast, og det krever en parfymefri nese til for å forstå det, desverre. “Men jeg bruker jo bare litt”-kommentaren er veldig frustrerende, fordi allergi er allergi, det handler ikke om mengde, men om hva, og apropo mengde, så er parfyme OVERALT så fort jeg kommer ut døren:( Veldig trist at folk må bruke det, for menneskehud og spesielt babyhud i seg selv er jo verdens beste lukt! :)

 14. Jeg liker ikke å bruke parfyme – for jeg finner ingen som jeg føler er “meg”, og å gå rundt og lukte kunstig eller som noen andre føles veldig rart. Så mens jeg prøver å finne meg sjæl i flaskeform på parfymerier bruker jeg bare Clean sine produkter, for de lukter godt av sånne hverdagsgreier som gjør en møkkamorgen litt koseligere, f.eks. nyvasket varm bomull. Men jeg skulle gjerne fått hjelp til å finne en litt mer feminin duft som passer til meg.

 15. Jammen, må jeg si du har opparbeidet deg en fin samling av Lush-parfymer!
  Jeg er selv utroooolig kresen på parfymer og før jeg oppdatet Lush sine, likte jeg kun to stk. Nå er Lush-parfymene HELT KLART favoritten!
  Jeg har Vanillary, Karma, 1000 Kisses, Imogene Rose, Love, 25: 43 og Breath of God. Love them all!<3

 16. Bruker Cotton T-shirt fra serien CLEAN. Elsker de friske duftene! Fra Lush liker jeg karmalukten veldig godt

Kommentarer deaktivert.