Home » Hverdagsblogg » Pause på ubestemt tid, en vanskelig avgjørelse

Pause på ubestemt tid, en vanskelig avgjørelse

Det har nok lagt i kortene lenge. 

Jeg kom meg liksom aldri tilbake til blogginga etter sommeren, og blogglysten har glimtet med sitt fravær i måndesvis. Blogging, som i så mange år har gitt meg mye glede, har blitt et ork, noe jeg utsetter og som ikke føles moro lengre. Det har vært beintøft å innse at det har kommet til dette punktet, fordi blogging har vært en så viktig og stor del av livet mitt i mange, mange år.

Jeg har tenkt og tenkt, grublet og fundert, gått i meg selv og kjent etter; er det riktig å fortsette, eller skal jeg rett og slett ta en pause på ubestemt tid (jeg liker ikke å skulle si at jeg slutter, for det er jeg ikke sikker på at jeg vil)?. Å komme fram til avgjørelsen har vært overraskende vanskelig, kanskje mest fordi jeg sliter med dårlig samvittighet ovenfor dere, som har hengt med her i så mange år, som har støttet, kommentert, engasjert og deltatt. Jeg føler virkelig på at jeg svikter dere, og det gjør meg innmari trist. Samtidig føler jeg at jeg ikke har noe å bidra med her inne for tida, og at det er dumt å “holde dere på pinebenken” ved å komme med såpass sporadiske oppdateringer, uten en skikkelig forklaring på hvordan situasjonen ligger an.

Men, her altså den, svart på hvitt; jeg tar en pause, på ubestemt tid. Kanskje kommer det noen poster i ny og ne om ikke lenge, kanskje blir det stille her inne i månedsvis. Ikke vet jeg. Det jeg derimot vet er at det er meg og ikke dere (klisjé!), og at jeg er utrolig takknemlig for at dere har fulgt meg og mitt liv her inne! Tusen, tusen, tusen millioner hjertelig takk til dere alle!!!

Bloggen slettes naturligvis ikke, og med et arkiv proppfullt av innlegg over flere år, håper jeg dere kan kose dere litt med å bla tilbake i det på gråværsdager. Kommentarfeltet er åpent, og jeg kommer såklart til å lese og svare på det dere måtte legge igjen av spørsmål og beskjeder.

Jeg er å finne på Instagram under navnet @mewkid, og der er jeg derimot ganske så aktiv i disse dager, så har dere lyst til å henge med videre på livet mitt, er det bare å klikke på følg-knappen der inne.

Igjen, tusen takk for alt! Vi snakkes :-)!

(Ps. Brettspill-giveaway’en blir lagt ut i morgen, som en liten avskjedspresang til dere, så følg med!)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åh, skjønner deg så godt. Det er ikke gøy når noe du en gang likte så godt har blitt en “plikt”. Takk for at du sier fra, og takk for alle de fargerike stundene! Får følge deg på Insta (jeg er finwie der) så fargene ikke forsvinner helt :D Lykke til videre og god jul! ❤️💜💛💚💙

 2. Blogging skal være et overskuddsprosjekt – og hvis du får mindre overskudd av det, tar du en pause. Hvis det er noe du føler lyst til å blogge om, legger du ut et innlegg om det. Selv om du ikke blogger jevnlig, får vi lesere det med oss enten på Facebook eller i Bloglovin’, for eksempel. Jeg håper å få se flere av de fantastiske bildene dine etter hvert, men det regner jeg med å gjøre – du blir jo ikke borte vekk selv om du ikke blogger hver dag!

 3. Absolutt en helt gyldig avgjørelse! Kos deg i livet, også håper jeg at du vender snuten tilbake når du har lyst :-)

 4. Utrolig trist å lese, men forstår at det nødvenig. Ta all den tiden du trenger, og ikke blogg før det føles greit, det skal jo ikke være et mas. Håper du vil fortsette å dele masse bilder med oss på instagram :-)
  Jeg vil forresten sende deg et lite julekort, har du en adresse jeg kan bruke?

 5. Åh, nå ble jeg litt lei meg. Men selvfølgelig har jeg forståelse for situasjonen. Det viktigste er jo at du blogger fordi du har lyst, og ikke fordi at du føler du må.. Slik skal det ikke være.. Ønsker deg det beste fremover! <3 Jeg kommer til å følge deg andre steder, og selvfølgelig titte i arkivet ditt og på YouTube :-)

 6. Ååh, dette var veldig leit å høre :-( blir så glad av å lese bloggen din! Men jeg forstår deg godt- og håper at du en dag finner tilbake til gleden og inspirasjonen, Ina :-) Følger deg på insta da, for fargerike og inspirerende inputs :-D klem!! <3

 7. Jeg krysser fingrene for at inspirasjonen vil komme snikende sammen med vårsolen og varmegradene. Du må ta en velfortjent pause på ubestemt tid, og ikke ha dårlig samvittighet ovenfor oss. Det er jo ikke en glede å lese bloggen din dersom du ikke gleder deg over det selv.
  Jeg vil takke deg for all inspirasjon, alle smil, all latter og alle gangene du har fått meg til å tenke med dypere blogginnlegg om for eksempel mobbing. Jeg har blitt flinkere til å bruke fargerike klesplagg på grunn av deg, samtidig som du har lært meg å gi litt mer faen i hva andre skulle tenke om meg :)

  Håper du får en nydelig juleferie, og en knallbra tur til USA på nyåret. Stor klem fra meg.

  PS. dersom du begynner å blogge igjen må du love å gi beskjed via Instagram eller Snapchat!

 8. Nei, dette var trist å lese. Men jeg forstår deg veldig godt.
  Håper du finner inspirasjonen igjen om ikke så lenge. Men hvis ikke så vil jeg takke deg for alle flotte innlegg og all inspirasjon gjennom årene. Bloggen din har alltid vært en plass jeg har gått inn på når jeg har følt meg litt nede, og den har gitt meg veldig mye glede (hey, rim). Jeg har fulgt bloggen din så lenge jeg kan huske, tror til og med at det var aller første bloggen jeg fulgte. Men uansett, så vil jeg bare at du skal vite at bloggen din har hjulpet meg gjennom utrolig masse <3

  Du er en stor inspirasjon, aldri slutt å være det fantastiske menneske du er!

  Fred ut! <3

 9. Og takk til deg, for alle de fine innleggene du har kommet med de siste årene :)
  Kos deg og gjør det som er riktig for deg, vi er her hvis blogglysten kommer tilbake ved en senere anledning!

 10. Åhhh… Jeg har vel fryktet at dette skulle dukke opp en stund nå, men jeg ble allikevel veldig lei meg! Du er og forblir den beste bloggeren jeg vet om <3 MEN jeg har forståelse og respekt for at du har tatt en avgjørelse som er riktig for deg. Håper at du en gang i tiden finner tilbake selvfølgelig, men i mellomtiden følger jeg deg både på Snapchat og Instagram (og DER har du å fortsatt bli altså!!!;)

 11. Har du sendt meg epost? Har ikke fått noen 🤔 vi drar på miniferie til Tallinn i morgen, så vil få sendt det snartish 😊

Skriv en kommentar