Home » Hverdagsblogg » Pastel purple

Pastel purple

Nå har jeg hatt samme hårfarge helt siden april, så da jeg bleika etterveksten sist, bestemte jeg meg for å putte i en splitter ny farge. Lilla i lys pastell! Det passer vel fint i disse adventstider, eller hva?:
IMG_6796
Jeg ser for meg at når denne gradvis vaskes ut, vil jeg sitte igjen med en kald gråhvit blondfarge, og kanskje jeg da igjen tar mer turkist i panneluggen? Som ellers med mitt hår; time will show! Moro og uvant med noe nytt, uansett!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Fint det ble! Hadde den fargen jeg også, før jeg farga det rødt og svart som det er nå :3 Følte selv den gikk ganske fort ut da, men det har vel ikke så mye å si, blir lett å gjøre noe med senere ^^

 2. Sprekt altså! Har vært inne på tanken om å bruke litt farge i håret selv, men er litt usikker på hvordan farger påvirker håret. (Er jo sikkert ikke noe særlig farlig, i og med at så mange gjør det, haha. Men er litt pysete akkurat der når det gjelder mitt eget..) Har egentlig bare stripa det en sjelden gang,

  1. Tusen takk! Du har helt rett i at hårfarge ikke er bra, så det beste er jo å la være å farge det. Denne type farge er dog veldig mild og fin, men fargen tar ikke med mindre håret er lyst.

 3. Det er veldig fint!!!
  Hva bruker du til å bleke etterveksten? Jeg farger selv håret mit blått, men pleier å få bleket det hos frisøren her i Danmark. Siste gangen fikk hun dog bleket det gult – som så resulterte i grønnt å blått hår… :) Ettersom jeg flytter til Oslo om under to uker (!), der det kanskje blir litt dyrt å få frisøren til å gjøre det, kan jeg like godt gjøre det selv, og jeg tenkte, du kanskje hadde noen gode råd :)

  God jul!

  1. Tusen takk! Jeg bruker Poly Blonde (som dessverre ikke er dyrevennlig!), for det er den eneste hjemmeblekingen jeg synes fungerer (har prøvd meg gjennom mye over flere år, hehe!). Masse lykke til med flyttinga! :-D Good juuul!

Kommentarer deaktivert.