Home » Risør » Påsketur på havet

Påsketur på havet

Skipåske har aldri vært noe tradisjon i vår familie, men en tur ut i skjæra med grilling hører med!:
IMG_2474

Selv om det var isende kaldt på sjøen, var det herlig med den friske sjølufta og sola:
IMG_2497

Mamma, pappa og jeg gikk i land på en øy, og koste oss med klassisk påskekos:
IMG_2551

Årets første grillings (soyapølser på meg!), hurra!:
IMG_2543

Vi gikk på oppdagelsestur på øya og nøt det fine været, roen og lyden av sjøfugler:
IMG_2569

Og vel hjemme igjen ventet to kosete pusegutter, Kass og Bebipusen Dexter, på oss. Se så fine de er, iih!:
IMG_2644

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hei Ina! Jeg ville bare legge igjen en liten hilsen siden jeg blir så glad av bloggen din. Jeg er en 21-årig jente som studerer i Sydney, Australia; påske er ikke påske her, på et vis, det er jo ingen hytter, ingen snø, ingen kvikklunsj, og på studentbudsjett er selv appelsiner litt optimistisk å få tak i. Så takk for bildene dine, jeg blir helt varm i hjertet. Mitt kjære vakre land, åh. Nostalgi til tusen. Klem Randi

    1. Hei Randi! Så koselig å høre! Og at du følger bloggen helt fra Australiaer jo veldig spennende :-D Tusen takk for kommentaren!

Kommentarer deaktivert.