Home » Risør » Påskepynt og vegansk saltpølse

Påskepynt og vegansk saltpølse

IMG_6952 IMG_7056 IMG_7118 IMG_7061 IMG_7079
Jeg har kost meg med frokost bestående av knekkebrød med veggispostei og veggissaltpølse (SÅ.GODT.!) som jeg kjøpte på Dyreverndagen, drukket te og kost med pusene. Nå hører jeg på radioen og drikker enda litt mer te, mens jeg gjør i stand noen bloggposter, og venter på at Silje Elisabeth skal  komme på besøk, og vi skal kaffelere i byen. Hurra! Påskesola er på plass, påskekjolen også, og jeg er klar for første skikkelige feriedag. God mandag!

IMG_7146 IMG_7088

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hvilket merke er pølsene fra? Hvordan er smaken og konsistens? Jeg er på en utrettelig jakt etter vegetarpølser som faktisk smaker godt, foreløpig har det bare vært en type hot dog i New York og de sykt gode grillpølsene fra Fry’s Family som falt i smak :)

  2. Slik personlig påskepynt er så koselig – tipper noen små barnehender har malt påskeeggene, for eksempel? Hvert år insisterer moren min på å henge opp en kylling jeg lagde på barneskolen, og den er monsterstygg, haha. Håper du koser deg hjemme! GOD PÅSKE!

    1. Enig! Jepp, de malte jeg og min søster i 1994 (IV 94 er meg, hihi). Det er et under at de har holdt seg så bra i alle de årene. Haha, den MÅ du ta bilde av!! Sikkert nyyyydelig! Goooood påske!

Kommentarer deaktivert.