Home » Risør » Påskelunsj med jentene

Påskelunsj med jentene

Tradisjonen tro hadde Ane, Silje Elisabeth og jeg avtalt og møtes en eller annen gang i løpet av påska, og vi endte på en påskelunsj idag, første påskedag. Ane inviterte oss til barndomshjemmet hennes på landet, og disket opp med den fineste påskelunsjen vi kunne drømme om. Sist vi alle tre var samlet, som i “gamledager”, var i jula, så gjensynsgleden var stor!:
IMG_4500
Å være samlet oss tre igjen var kjempekoselig, og ekstra koselig var det å være på besøk i Anes barndomshjem, hvor jeg faktisk har tilbrakt masse tid i form av lek og overnattingsbesøk i de siste 20 (!) årene. Minnene sitter i veggene, og det er nesten så jeg føler meg som barn igjen når jeg er der. Superkoselig, med andre ord! Vi spiste, pratet om påska og planer for sommeren, slurpet i oss kaffi og hygget oss:
IMG_4565
Mammaen til Ane hadde påskepyntet i kriker og kroker i det store huset, og på border og i vinduskarmer satt små påskekyllinger og harer. Hihi, som om jeg skulle ha gjort det selv! Påskepynt, altså. Så fint!:
IMG_4574
Til lunsjdessert vanket det gulrotkake og enda mer kaffi i stua, hvor vi ble sittende å prate om flytting og Cuba, helt fram til pappa kom for å hente Silje Elisabeth og meg. Neste gang vi treffes alle tre blir nok ikke før til sommeren, men det går fint, for fine sammenkomster som dette kan vi leve lenge på!:
IMG_4584

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åh, så koselig med påskesammenkomster og bonding med gamle kjente. Du får ha en superfin påske de siste to dagene før hverdagen innhenter oss. Ps: Har du husket å stille klokka?

Kommentarer deaktivert.