Home » Helgekos » Risør » Sponsor, Giveaway » Påskehygge med brettspillkveld

Påskehygge med brettspillkveld

–Innhold sponset av Tactic

Familiehygge og brettspill er begge ting som hører med til påskekosen spør du meg, og lørdagskvelden her i huset gikk med til nettopp dette! Tactic hadde nemlig sponset med med finfine brettspill, og på spillmenyen sto både Kast Grisene og favoritten Alias (spillene kan kjøpes i de fleste bokhandler og i de fleste leketøysforretninger). Litt påskesnop måtte naturligvis også med!:
IMG_4008

Først ut var Alias, hvor pappa og jeg var på lag, mens mamma og Rannei Christine dannet det andre laget. Mamma og pappa hadde aldri spilt Alias før, men kom fort inn i det, og i nesten to timer satt vi fordypet i brettspillet. Som alltid ble det latterkramper, stress, og komiske forslag mens vi forsøkte å gjette oss fram til ordene på kortene, og knasket i oss godteri. Kjempemoro!:
IMG_4032

Etterpå sto Kast Grisene for tur! Dette spillet spilte faktisk Rannei Christine og jeg en del da vi var barn, så det var et riktig så koselig gjensyn med de små grisefigurene! Jeg gruset de andre skikkelig, og kan ikke si jeg mislikte det, hihi!:
IMG_4049

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Aldri hørt om kast grisene før jeg. Har dog fordypt meg langt inn i spillverdenen i det siste siden min kjære er brettspillnerd (og konsoll, og pc, og… du skjønner tegninga) og funnet ut at det er såååå mye gøy.

    Ha en videre fin påske!

    1. Hoho, det skjønner jeg at du har da! Ja, det finnes veldig mye gøy! Kast Grisene er et enkelt og morsomt spill som passer for stort sett alle, og som er lite og lett å ha med seg på tur, f.eks :-) God påske videre til deg også!

Kommentarer deaktivert.