Home » Catlady » Helgekos » Hverdagsblogg » Hverdagslykke » Risør » Påskeferien 2016 til nå

Påskeferien 2016 til nå

Påskeferien til nå har bydd på nydelige solnedganger over fjorden, som fortsatt er dekket med is (men den sprekker nok opp hvert øyeblikk nå!):
IMG_3846
Det har naturligvis blitt masse pusekos også, og lille Totoro har tilbrakt timevis i kurven som står i gangen, plassert rett ved kattedøra han og Dexter deler. Her kan han ligge lunt og godt, og ha full oversikt over hva som foregår på utsiden. Perfekt:!
IMG_3851
Sola har skint stort sett hver dag, og vårblomster har tittet fram i hagen. Å se de første blomstene lyse opp i blomsterbed om våren, gjør meg alltid så innmari glad!:
IMG_3856 IMG_3889
Pusene er, i likhet med oss, mye ute og koser seg i sola, og Dexter benytter enhver anledning til å rulle seg i gresset:
IMG_3905 IMG_3933
Jeg har tilbrakt mange timer i le i sola, og har såvidt fått litt farge på brystet og i ansiktet. Lørdag spanderte mormor rosinbolle og iskaffi, som vi koste oss med i sola på trappa deres:
IMG_3935 IMG_3937
Hjemme er det pyntet til påske, og som dere sikkert har fått med dere elsker jeg påskepynt! Det var med andre ord med litt tungt hjerte at jeg bestemte meg for å ikke pynte til påske i år, da vi allikevel var midt oppi flyttekaoset. Kanskje jeg får pynte til påske på etterskudd når vi kommer på plass i et nytt hjem? Hoho! Disse eggene malte jeg og Rannei Christine da vi var små (jeg var 3 år på det som det står “IV 94” på, i alle fall!):
IMG_3938
Dagene er lange og lyse, og jeg har gått tur med pappa. Tittet på den stille sjøen, og snust inn havlufta:
IMG_3954
Vandret gjennom skog og mark, med fuglesang og sola i fjeset, og hørt på lyden av små bekker med snøsmeltevann:
IMG_3961 IMG_3969 IMG_3973
Frydet meg over gåsunger og knopper på busker og trær:
IMG_3979 IMG_3988
Og ellers tatt livet med knusende ro. Åh, ferie dere! For en luksus!:
IMG_4062

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ferie er så deilig innimellom. Spesielt når dagene er lysere og tiden har gått sykt fort. Bare for å stoppe opp og nyte øyeblikket en stund. Og gåsunger er noe av det koseligste jeg vet.

  2. For noen fantastiske bilder av en vår som endelig er på vei! Jeg eeeelsker denne tiden av året, åh! Kos deg maks, fina :)

  3. Ååå, æ e så sjalu på det fine påskeværet og alt det grønne som begynner å spire ute! Selvfølglig ska æ bo i den eneste landsdelen som får gråvær i påska, men heldigvis har jeg mange flotte planer med varme og trivelige folk som vil lyse opp påskeferien ^^ Og våren er vell rett rundt hjørne for oss alle! Håper du og dine får ei superfin påske :)

Kommentarer deaktivert.