Home » Innkjøp og gaver » Lush » Reiser » Samling » Parisinnkjøp 26. april 2015

Parisinnkjøp 26. april 2015

IMG_1481
Sjampo (heter Rehab i England/Norge. Inneholder blant annet papaya og peppermynte) fra Lush, Thé des Sources (kinesisk grønn te med bergamot og mint) fra Palais des Thés og kjøleskapmagnet til samlingen vår fra en turistsjappe. Fine innkjøp? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Herlige innkjøp!
  Samboern og jeg sitter og lurer på å bestille oss Paris tur på sensommern, så det er morro å få se hva dere finner på der :-)

 2. Så fine innkjøp! Synes alltid du klarer å “fange noe”, en stemning når du tar bilder av feks innkjøp da. Det som fort kan bli kjedelige og uinspirerende bilder gir somregel en god feeling her inne – bra jobba! :D

  Håper dere koser dere videre og nyter dagene :-D

 3. Jeg ble sittende og titte på kjøleskapsmagnet innlegget ditt kun for å innse at vi faktisk har groteskt mange kjøleskap magneter selv. Ikke en eneste reisemagnet som jeg hvertfall kan se, men mye annet. For eksempel så har vi en hufsa magnet, en haug med magneter av drager og en rekke slike “bildemagneter” med bilder av forskjellige søte dyr. Dessuten har vi fortsatt mange gipsmagneter som jeg malte og lagde når jeg var liten og en pikachu magnet fra seint nittitall når pokemon slo gjennom i norge og jeg var blodfan. Er forøvrig fortsatt ekstrem fan av pokemon da x)

  Og så fine innkjøp! Rehab er jo nydelig!

  1. Hohoh, for en samling!! Sånne gipsmagneter malte vi også på. Det var så moro! Og Hufsa da.. Hihi! Tusen takk!

Kommentarer deaktivert.