Home » Helgekos » Reiser » Paris: Turen dit

Paris: Turen dit

IMG_0631 IMG_0632 IMG_0649 IMG_0637
I skrivende stund ligger vi i hotellsenga her i Paris og spiser godteri, mens Pokémon med fransk dubbing surrer på TV-skjermen. Flyturen gikk veldig bra, men vi stressa litt med å finne fram til bussen vi skulle ta til sentrum, og en illsint brite gjorde at vi ble en god del forsinket da vi omsider kom oss på bussen (etter å ha skjelt ut bussjåføren, og hisset på seg samtlige passasjerer på bussen, ble han tatt hand om av politiet, og vi fikk endelig fortsette ferden. Haha!). Hotellet fant vi lekende lett fram til, og rommet er sååå lite og koselig! Der ankom vi rundt kokka seks i kveld, og trasket ut på oppdagelsesferd like etterpå. Innlegg om det siden! Ha en fin lørdagskveld!

IMG_0657

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Herlighet så flink du er til å ta bilder fra flyvinduer! :-) Alltid så skarpe og fine farger.

    1. Ååå! Tusen takk for det! Jeg irriterer meg over at vindusrutene er så vanskelige å knipse igjennom, men så er utsikten så utrolig vakkert at jeg ikke klarer å la være å fotografere. Sååå hyggelig å høre!

  2. Morsomt! Jeg og venninna mi kom til Paris på torsdag og slet med det samme bussproblemet, haha! Kos dere og nyt vakre Paris :-D

    1. Hah, vi er helt sikkert ikke de eneste! Det gikk jo greit til slutt, men selv de som jobbet der slet med å forklare oss hvor vi skulle, og skiltene ga heller ikke så mye mening, følte vi! Tusen takk! Dere også, om dere fortsatt er her!

Kommentarer deaktivert.