Home » Risør » Palmesøndagstur i blåsbortvær

Palmesøndagstur i blåsbortvær

Idag har stoler blåst over ende, og jeg endte opp med vindtett anorakk og hårstrikk i panneluggen for å ikke få alt håret i øynene. Men, sola skinte, og gradestokken viste rett over ti varmegrader, så jeg ville ut på spasertur! Etter frokost gikk jeg ut i Risørvåren, som er så fin, så fin. På tomta fant jeg masse hvitveis!:
IMG_5692

Masse små skudd på busker og trær var det også. Jeg kunne ikke annet enn å fryde meg!:
IMG_5694

Pusene var ute og inspiserte, men ingen av dem er nok så begeistret for vinden som usser i pelsen:
IMG_5707

Dexter var rullepus på grusen, og sørget for å få pinner, eikenøtter og eikeblader i pelsen. Hihi, flink!:
IMG_5727

På turen min fant jeg blåveis i en skråning, nede ved sjøen. Søte, små og blålilla lyste de opp:
IMG_5774

En stålorm lå og koste seg i sola på stien. Ormer er virkelig fine!:
IMG_5750

Mellom alle bjørkene i skogen var det le for vinden, og varmt og nydelig:
IMG_5762

Og ved sjøen luktet det nydelig og friskt av salt:
IMG_5777

Hjemme igjen tok jeg meg en hvil før middag, etterfulgt av et langt Lushbad. Risørferie, jeg liker deg!
IMG_5790

Hva har dere gjort denne Palmesøndagen? Og hvordan er været hos dere?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Kjempefine bilder og puser :3 Jeg har vært på cafe med mamma og stefar der storebroren min jobber bak disken :D Kjempefin dag! Skikkelig blåsbortvær her også, kaldt og surt, men spådd sol hele resten av påsken heldigvis :)

  1. Hihi, tusen takk! Så kos med kafébesøk med kjære! :) Ja, vi får krysse fingrene for mindre vind, og for mye sol! :-D God påske!

 2. Kjente hvordan skuldrene senket seg bare av å lese og bla nedover bildene. Godt! Jeg har laget kake i dag og lekt masse med kattungen.

  1. Åh, det var koselig å høre, fina!<3 Høres nydelig ut med kake, og som alltid megakos med pusekos og lek!

  1. Tusen takk! :) Ja, dere hadde vel mye fint vær tidligere denne uka. Da er det helt greit med litt regn og innetid :)

 3. Sååå fine bilder! Imponert av ormebildet, de er det ikke så lett å snike seg opp på. Utrolig søte puser også :) Jeg har ikke vært i form i dag, så det har blitt en mindre interessant innedag med sykdomsfølelse i kroppen… får satse på at resten av påska blir fin da. Kos deg videre i Risør! :D

  1. Åh, tusen takk! :-D Æsj, det er så kjedelig å være syk. Ønsker deg veldig god bedring! Og ikke minst god påske :-)!

Kommentarer deaktivert.