Home » Innkjøp og gaver » Lush » Påfyll med Lush-saker; Hår!

Påfyll med Lush-saker; Hår!

Før frisørtimen min idag, var jeg en snartur innom Lush for å kjøpe meg litt påfyll av noen favoritter. Tilfeldig nok hårprodukter!:
IMG_3470
En liten flaske Rehab sjampo og American Cream balsam til å ha hos mamma og pappa i Risør, og en R&B hårolje som også skal få bo der. Det er så kjekt med disse småflaskene og de små krukkene, for de er perfekte å ha stående der! Og så måtte jeg ha en litt større flaske med American Cream til å ha hjemme hos oss også, for nå var det ganske straks tomt. Den er helt herlig, rett og slett!

Dere Lushies, hva er deres siste Lush-innkjøp?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Lenge siden jeg har vært på Lush nå, tror sist jeg var der for nesten en måned siden, kanskje? Kjøpte meg ny shampoo og balsam, en stor bit Trichomania og påfyll av American Cream :D

 2. Var innom lush her forrige lørdag – er i Italia så besøkte en butikk i Parma. Der plukket jeg med meg Twilight badebombe, let the good times roll skrubb og en bubblebar. Fikk med masse deilige prøver. Første gang jeg besøker Lush i utlandet så dette var gøy. Har heldigvis badekar her jeg bor så blir snart et langt og deilig bad :D

  1. Åhhh, Lush i utlandet er så koselig! Jeg var på Lush i Milano en gang. Helt herlig! Høres ut som du fikk med deg noen godsaker der ja, og yay for prøver som faller i smak. Kos deg skikkelig i Italia; jeg er laaaaangt ifra misunnelig, *kremt*!

 3. Mine siste Lush-innkjøp (som er en liten stund siden nå) var Ocean Salt og Cup ‘o Coffee – storfornøyd med begge :D Skal innom Lush i Oslo neste uke, da blir det nok noen av påskeproduktene som får bli med hjem :D Tar gjerne imot tips om det er noen Lush-produkter jeg bør prøve (:

 4. Siste kjøp var 9 to 5, the kiss leppeskrubb og badebomber ???? Har dessverre ikke badekar hjemme men best å være forberedt ???? superfornøyd med 9 to 5! den håroljen hørtes spennende ut, må sjekke ut:)

  1. Hah, ja, det er kjekt å ha noen badebomber på lur, altså! Gleder meg til den dagen vi får badekar :-) Så bra du likte 9 to 5! Den er en favoritt, og det samme gjelder R&B. Kan anbefale den varmt!

  1. Aha! Da er det en del å gå på, altså: Let the Good Times Roll-skrubb, Vanillary-parfyme, Miranda-såpe, Beautiful-dusjsåpe, Rub Rub Rub-solid skrubb, Intergalactic-badebombe, Sakura-badebombe, Sex Bomb-badebombe, Handy Gurugu-håndkrem, Ultrabalm-fuktbalm/olje, tonervann (til din hudtype)… Tja, det var litt? :-)

 5. Takk! ???? skal sjekke ut alt når jeg er der! Tonervann stod faktisk på “ønskelisten” fra før av ???? Sex Bomb-badebomben har jeg prøvd for og den var fantastisk ????

  (Det kan forresten være at “svar” knappen ikke virker helt som den skal, jeg tester nå på mobil for å se om det går her. Det gikk ikke i browser)

Skriv en kommentar