Home » Interiør » På’an igjen med pakkinga

På’an igjen med pakkinga

Etter noen uker med pause i flyttepakkinga, hvor alt av esker har stått oppbevart på et lager under fotografering og visninger, har vi begynt på’an igjen med rydding og pakking. Atter en gang fylles pappeske på pappeske med saker og ting fra skuffer og skap, vi vasker og står i. I et hjørne i stua har vi begynt å stable pappesker:
IMG_5474
Alt merkes tydelig, så det vil bli litt lettere for oss å få satt ting i riktig rom under flytteprosessen:
IMG_5475
Veggene er nakne nå som alle bilder er tatt ned, og en del av dem har jeg pakket i den gamle kofferten jeg fikk av bestefar. Den passer igrunn utmerket til de broderte bildene mine, samt pynteasjettene!:
IMG_5476
Alt av kjøkkenskuffer er ryddet ut av, og kun det aller mest nødvendige er igjen (typ et par gafler, et par kniver, kjøkkenkniv og sånt), og i skrivende stund er vi midt oppi å pakke ned alt fra kjøkkenskapene. Kun noen veldig få ting står igjen fram til flyttinga, som en slags overlevelses-kit, og det kjennes ganske rart. Tenk, sånn skal vi leve i de nese seks ukene, og gjett om jeg gleder meg til å pakke opp igjen alle sakene våre, i vårt framtidige hjem!:
IMG_5481

I og med at vi begge jobber og er borte såpass mye i forbindelse med det, er det lurt at vi pakker ned litt hver dag framover nå. Ukene flyr avsted, og plutselig er flyttedagen her, og alt må være klart innen da. Å surre inn knusbare ting i bobleplast og silkepapir, er nok det som tar aller mest tid (og som er kjedeligst), og vi har ikke engang startet skikkelig i noen av de tre (!) bodene våre. Puh! Men, det skal nok gå fint; jeg må bare sørge for å skrive lister, være organisert, og strukturert.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Å flytte kan være et skikkelig stress, hoh! Men det ser jo hvertfall ut som dere har en del system i pakkingen, noe som gjør det lettere, spesielt når dere skal pakke det ut igjen :) Lykke til videre!

  2. Ja, flytting kan virkelig være stress. Men er det ikke litt deilig å ha lite framme også? Jeg synes alltid det i den slags situasjoner; det er godt å kjenne hvor lite man egentlig trenger :)

    1. Hehe, egentlig er det mest frustrerende, men vi har jo valgt det selv. Vi kunne strengt tatt ha ventet mye lengre med å pakke skikkelig ned, men det er deilig å få det unnagjort nå! :-D Jepp, en _trenger_ jo strengt tatt svært lite!

  3. Hei! Har dere rett og slett kjøpt nytt også? Det har gått meg hus (hohoho) forbi! Hvor skal dere bo de neste årene da? Spennende med flytting! :)

Kommentarer deaktivert.