Home » Risør » På reisefot, igjen

På reisefot, igjen

I det dette innlegget postes, sitter jeg på bussen på vei hjem til min elskede Risørby:-)! Mye jobbing i det siste har gjort at jeg faktisk ikke har vært på Risørbesøk siden september! Det høres kanskje ikke ut som om det er så lenge siden, men for meg som er vant med minimum ett Risørbesøk i måneden, føles det som evigheter siden. Hele oktober forsvant uten at jeg fikk vært der, så nå har jeg lagt opp til en langhelg i byen min, for å tilbringe tid med familien og pusene. Åh, jeg gleder meg! Ha en strålende helg :-)!

Translation:
Leaving for Risør for the weekend! Visiting my beloved hometown, my parents and the cats. Yay!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Tusen takk:-) Vurderer du Risørbesøk, bør du komme i juli-august! Da er det mest folk her, og ting som skjer:-)

Kommentarer deaktivert.