Home » Interiør » Ønskelister » På ønskelista skjærtorsdag

På ønskelista skjærtorsdag

På flyttefot er det siste vi skal gjøre å sjåppe masse greier, men å titte litt skader da ikke! Det er flere saker jeg har på ønskelista nemlig, og noen av disse tinga kommer absolutt til å bli kjøpt inn kort tid etter at vi er på plass i vårt nye krypinn. I mellomtiden kan jeg fantasere litt om dem, og drømme meg bort i nydelige boligannonser!:
onskor

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Du er fantastisk. Det hender jeg blir deprimert, at forventninger, press, komplekser og ensomheten legger seg som digre vekter over skuldrene mine. Skoledagene er lange, fagene er vanskelige, menneskene er ikke alltid hyggelige og livet føles surt. Bussturene føles uendelige. Trøttheten og hodepinen følger med. Når jeg lever i denne mørke realiteten, omringet av depresjonsskyer føles det som om noen har stjålet friheten min. Jeg kan kalle samfunnet tyven. men sannheten er klinkende klar; jeg tillater meg selv å være deppa. Så det handler om perspektiv, ikke sant? Å se himmelen bak tåken? Vi hører det stadig: Lykke er noe man velger, men det er pokker ikke så lett som det høres ut. De siste årene har jeg lært å forsøke å finne gleden i små hverdagslige ting, å lage gode brødskiver, hilse på bussjåføren og være snill mot fremmede. Det har gitt meg en lykke som kribler og rumler i magen. Jeg elsker å gå på turer i mørket med musikk i ørene og den skinnende sølvmånen som stråler tilfredsstillende bak de mørkeblå skyene. Det er så nostalgisk og så sinnsykt deilig. Jeg blir helt forelsket i livet. Men jo, hva har dette med deg å gjøre? Egentlig en god del. Jeg har fulgt bloggen din i mange år og den optimismen du formidler gjennom enkle hverdagslige ting og nydelige fotografier fyller meg med lykke. Meningen med livet er å være lykkelig. Dermed er du verdens beste lærer. Takk.

    1. Sarah, denne meldingen reddet jeg ut av spam-filteret, så derfor har jeg ikke fått sett den, eller svart deg, før nå! Tusen takk for så fine ord; jeg er glad jeg kan være til trøst og inspirasjon!! Ønsker deg alt godt! Klem til deg!

  2. Kjenner meg så igjen! Vi skal også flytte, men ikke før til neste vinter, og jeg finner stadig nye ting jeg drømmer om å kjøpe til vårt nye hjem. Har så lyst å kjøpe det NÅ, men vet det er mer hyggelig å vente til vi er på plass i nytt hus :)

    1. Ikkesant! Det er jo bare stress å kjøpe det nå i grunn, for så å allikevel pakke alt sammen ned, og frakte det til det nye hjemmet. Lykke til med flyttinga, når den tid kommer!

Kommentarer deaktivert.