Home » Stas og moro » Øyafestivaaaaal, heihei!

Øyafestivaaaaal, heihei!

Jeg var så heldig å få kjøpe et ukespass til Øyafestivalen av ei venninne, og vips, så blir det festival på meg!! På grunn av ferieavvikling på jobb, får jeg ikke muligheten til å dra på festival på dagtid (=jobber alle dager denne uka), men etter jobb er det altså bare å slå ut håret, hoho! I kveld skal jeg i alle fall få med meg Aurora og Ane Brun, og på fredag kunne jeg tenke meg å få sett Highasakite, ihvertfall! Moro! Ekstra praktisk er det at vi bor bare et steinkast unna der festivalen holdes (vi kan egentlig høre konsertene i sin helhet bare ved å åpne stuevinduene våre, haha!), så det ikke er noe problem å komme seg hjem igjen om kvelden :-) Nå krysser jeg bare fingrene hardt for oppholdsvær i kveld (hva skjer med at det seriøst ble høst over natta?!), og gleder meg!

Skal noen av dere på Øyafestivalen? Hva skal dere se der, i så fall?

Her er et par bilder jeg knipset av Aurora da jeg så henne opptre på Skral Festival i fjor sommer:
IMG_3055 IMG_3136

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Herlig!! Har aldri vært på Øya selv siden jeg bor så langt unna (Tromsø), men hører fra venner at det bruker å være veldig bra!
  Selv gleder jeg meg til Rakettnatt i Tromsø i slutten av august :)

  1. Øyafestivalen er ganske fin, selv om jeg ikke er en skikkelig festivalperson! Ooohh, det høres ut som en fin greie. Får håpe på fint vær!

 2. Jeg har så lyst å se PJ Harvey, men det ble altfor dyrt for én konsert…. Buuuu

 3. Kos deg massemasse på den fine, grønne, byfestivalen vår! Visste du at i år er en stor andel av ølet som serveres på tapp økologisk (ikke bare det som er i den dedikerte økobaren)? Yay!
  Ellers: husk ørepropper og regntøy, spis is og pocorn, og ja: kos deg! Hilsen Øyafrivillig som ønsker alle en topp festival :)

  1. Takk! Kult, det visste jeg ikke (er jo avholds, så følger ikke med på sånt, men tommel opp!)! Så kult at du er frivillig der! Kos deg masse du også!

Kommentarer deaktivert.