Home » Stas og moro » Overraskelsesbursdag for Ine!

Overraskelsesbursdag for Ine!

Søndagen har Åsmund og jeg tilbrakt på Bøler, hvor vi var med på noe kjempehyggelig! Hva da? Jo, overraskelsesbursdag for Ine! I regi av hennes ektemann Ståle dukket vi og en gjeng av Ines venner opp hos et vennepar av dem på Bøler i ettermiddag. Gjestene hadde med seg bakst, gaver og godt humør, og det ble ordnet i stand til kake og kaffi:
kakebord
hjemmelagede coockies
Vertskapet, Tine og Eiliv, hadde bakt kjeks og laget limonade, i tillegg til å åpne hjemmet sitt for oss. Så fint!:
hjemmelaget limonade
Maren og Mathias var der også, og Maren sørget for å dokumentere kakebordet. Flink jente, knis!:
marenoro-puddersky
Gavene ble lagt klar, og så var det bare å vente spent på Ine, Ståle og lille Orvar som skulle på besøk til sitt vennepar for å “sy gardiner” denne augustsøndagen. Hehehe!:
bursdagsgaver
Da det omsider gikk i døra, sto vi alle sammen musestille inne på kjøkkenet da den lille familien kom inn i entreen, og så fylte vi leiligheten med bursdagssang. Gjett om Ine ble overraska! Haha, sååå søt!:
koffeine bursdag
Etter bursdagsklemmer og presangåpning, ble det nyyydelig kake, te, kaffi og limonade, prat og hygge på stua:
kake og te
Jeg beit tenna sammen og overlevde selskapet på tross av min ballongskrekk, og koste meg veldig med trivelig feiring:
bursdagsballonger
I tillegg til å hilse på mange nye fjes, var det naturligvis ekstra stas å se Ine, Ståle, lille Orvar (spesielt å kile ham masse, hihi!), Maren og Mathias igjen, og det virket som om bursdagsbarnet (som forøvrig ikke fyller år før til tirsdag!) hygget seg maksimalt. Finfine gaver fikk hun også, tenk!:
gavebord

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så utrolig koselig! :-D overraskelsesbursdager må være noe av det morsomste som fins, både for gjester og bursdagsbarn/voksne! ;-)

    1. Ja, kjempe! Jeg merket jeg var så spent da bursdagsbarnet var rett rundt hjørnet, og at hjertet gjorde noen ekstra hopp idet hun så oss. Så koselig, hihi!

  2. Ballongskrekk ja, huff! Hadde det da jeg var liten, heldigvis kurert fra det nå :) Jeg har minner av at jeg løp ut fra et sirkus en gang fordi jeg var så redd for ballongene. Tror det hadde noe med frykten for at de kom til å smelle.

    1. Så bra du har kommet over det! Jeg fikk det nok for rundt ti år siden, men passer på å ikke la det komme i veien for meg. Selv om håndflatene blir svette som bare det, og hjertet slår ekstra hardt, når jeg hører lyden av ballonger som blir tatt på.De er jo tross alt ikke farlige, så jeg må jo nesten bare skjerpe meg så best jeg kan!

  3. Tusen takk for i dag! Så fint å se dere igjen! Ine er så søt på bildene, hihi. Og jeg er tydeligvis veldig konsentrert! :)

Kommentarer deaktivert.