Home » Helgekos » Mitt Oslo » Østbanehallen sett gjennom det nye objektivet

Østbanehallen sett gjennom det nye objektivet

Jeg tok bussen til byen en time tidligere enn nødvendig igår, nettopp for å kjøpe det nye objektivet. Da handelen var gjort, klødde jeg så fælt i fingrene etter å teste det ut, at jeg like godt gikk til Østbanehallen og Steam Kaffebar hvor jeg fant meg et bord. Med en iskaffi og en rosinbolle som selskap, fikk jeg byttet over til den nye optikken, og begynte å knipse i vei. Så moro!:
IMG_6604
Fristelser i disken på kaffebaren:
IMG_6610
Blomster hos blomsterhandelen:
IMG_6619
Matmarkedet:
IMG_6623
Flere fristende godbiter, disse utenfor matmarkedet:
IMG_6624
Hovedinngangen til Østbanehallen fra Jernbanetorget, sett innenfra:
IMG_6627
Herlige olivenoljer og eddik:
IMG_6630
Så tok jeg meg en tur over til Byporten, hvor jeg tittet litt videre, før jeg gikk for å møte mamma på Bussterminalen:
IMG_6635

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Oooh, stas med nytt objektiv! Du tar så bra bilder, selv av helt hverdagslige ting… Du inspirerer meg!

    1. Tuuusen takk for det! Ja, det er kjempemoro, hoho! Føler meg barnslig gira over det merker jeg!

Kommentarer deaktivert.