Home » Helgekos » Mitt Oslo » Oslos Supermaked

Oslos Supermaked

Igår og idag gikk Oslos Supermarked av staben, og lørdag reiste Åsmund og jeg dit for å ta en titt. Arrangørene skrev på sine sider at “For oss er et marked mye mer enn en shopping-tur, det handler om å skape en opplevelse. For å få dette til har vi fått med oss dyktige, kreative gründerne som brenner for å skape. Visjonen er å lage et personlig marked med høyt fokus på estetikk og opplevelse.” Det hørtes da lovende ut?:
IMG_4739
Og såvisst innfridde det! Kjempekult arrangement!:
IMG_4745
Jeg kom mest av alt for å hilse på de flinke søstrene Natalie og Madelen, som lager fantastisk nydelig kunst, og er to av mine absolutte favorittkunstnere! Noen av dere husker kanskje at jeg for et par år siden hadde en bloggheader tegnet av nettopp Madelen (blogget om den her)? Uansett har jeg hatt lyst til å gå til innkjøp av noen av tingene deres i lengre tid, så nettopp det gjorde jeg. Her er litt av det Natalie hadde med seg:
IMG_4750
Og Madelens stand så sånn her ut:
IMG_4753
Hihih, seeee på deee hundene daaa!:
IMG_4755
Fikk knipset et bilde av de kunstneriske to jentene også! Madelen til venstre, og Natalie til høyre:
IMG_4763
Etter å ha svidd av noen grunker hos dem (dere skal få se hva jeg kjøpte seinere!), tittet vi rundt på det de andre utstillerne hadde med seg, hørte på musikk som live bandet spilte, og koste oss:
IMG_4769
Fint!:
IMG_4772
Ute igjen ble det tid til noen små ablegøyer ved en fargerik vegg, før vi pilte videre til dagens neste stopp:
IMG_4790

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.