Home » Stas og moro » Oslo Vegetarfestival 2014

Oslo Vegetarfestival 2014

vegetarfestival2014
 Fjorårets Vegetarfestival. Bilder fra bloggarkivet.

Oslo Vegetarfestival 2014 har 5 års jubileum og utvider til to dager!

Dato: Lørdag 10. mai og søndag 11. mai
Tid: 11.00 til 18.00 begge dager
Sted: DogA, Hausmannsgate 16

Pris:
Voksne: 70 kr for én dag, 100 kr for helgepass
Barn:
Under 5 år: gratis
5-15 år: 30 kroner for én dag, 50 kroner for helgepass

Billetter kjøpes i døra.

(Informasjon hentet fra nettsiden. Mer info på http://oslovegetarfestival.no)

Da var tiden kommet for Vegetarfestival! Lush skal ha stand på årets Vegetarfestival også, men jeg skal heldigvis ikke stå på stand i år. Joda, det er veldig koselig å stå på stand, og på Julemessa før jul var jeg på stand med Lush, men det er nesten enda koseligere å være en vanlig gjest. Å kunne smake på masse godt, sjåppe og titte rundt i mitt eget tempo, og ikke bare i en kjapp lunsjpause. Jeg skal ta turen på lørdagen, for da holder fineste Silje foredrag! Det må jeg da prøve å få med meg! Jeg regner med at en del av dere også tar turen dit, og da håper jeg dere hilser på om dere ser meg. Det er så hyggelig å hilse på dere som leser!!

Så, rekk opp hånda dere som skal på Vegetarfestival til helga!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg skal (forhåpentligvis begge dagene, men ihvertfall på lørdag for å delta på Siljes kakekurs)!!! :D Dette blir bra! Venninna mi og jeg gleder oss veldig. Kanskje vi sees? :)

  1. Jippi! Så koselig! Jeg skal ikke søndagen, for da har Åsmund bursdag, og vi skal finne på andre hyggelige ting. Men, lørdag sees vi sikkert! Du får hilse på i så fall! Det blir bra, bra, braa!!

 2. Jeg har fått skikkelig sansen for vegetarmat det siste året, så jeg kunne godt tenke meg å dra. Jeg skal i konfirmasjon i helga, men kanskje jeg rekker en tur på søndag. :)

  1. Så kult! Det er masse god vegetarmat her i verden, ja! En behøver ikke være vegetarianer for å spise det heller. Om du får muligheten, burde du absolutt prøve å få tatt deg en tur!

 3. Hopp og sprett, vi skal reise på messen! ( bare håper så inderlig at forkjølelsen har gått tilbake til da) På Lørdagen og må ha med oss foredraget til Silje!<3
  Kanskje vi sees da fina :)

  1. Kom, kom! Jepp, det kan du også. Er det jeg har gjort alle gangene tidligere. Kjempekoselig det også!

Kommentarer deaktivert.