Home » Reiser » Oslo, Norge – Kiel, Tyskland

Oslo, Norge – Kiel, Tyskland

Rannei Christine og jeg delte en fin og passe romslig lugar på ferga, mens mormor og onkel Andreas delte lugaren vegg i vegg med oss. Utsikten fra vinduet var sjåppingområdet på båten, og sengene riktig så gode:
IMG_7377
Sola skinte, vinden blåste friskt på sjøen, og vi var alle ved godt mot:
IMG_7499 IMG_7506
IMG_7507 IMG_7512
Det ble litt vandring rundt på båten, og litt titting i butikkene ombord, lunsjmat og prating:
IMG_7520
Rannei Christine og jeg fant en bar hvor vi slo oss ned for å prate, og nyte noe godt i glasset. Ganske classy!:
IMG_7576
Søsteren med favorittdrinken sin, glad og fornøyd:
IMG_7550
Og jeg med en alkoholdfri drink som var frisk og herlig på smak! Vi satt i et par timer og koste oss med drikke og gode samtaler, og ettersom vi kom lengre ut på havet, ble det mer sjø. Ganske mye sjø, for å være ærlig!:
IMG_7566
Jeg ble like svimmel og uvel som fryktet, og selv de ansatte klaget på at det var mer sjø enn vanlig. Allikevel fikk vi i oss middag på kvelden, og mens vi spiste roet havet seg, og det ble en rolig natt med god søvn. Det var ikke så dumt, for dagen idag har vi tilbrakt i bil, mil etter mil!:
IMG_7582

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. så morsomt å se den båten igjen etter at jeg tok den for (jeg tror) 5 år siden! fint at de fortsatt har manetene hengende i taket, de er så fine :) ha en god tur videre! jeg er spent på å se hvor dere kommer til å ende opp.

    1. Hihihi, så gøy! Ja, de var veldig søte! Vet du, det kan se ut til at vi kommer innom ditt hjemland! Så spennende!

        1. :-D Takk! Jeg vet ikke hva det skulle være egentlig, for vi har ikke planlagt noe konkret. Ergo vet jeg ikke om det blir at vi overnatter der, eller bare er en tur innom. Turen blir litt til underveis, i grunn. Hurra!

  2. Oi, så sykt fint å sitte og se på havet mens man spiser! Men huff, jeg tror jeg hadde fått litt noia egentlig. Havet er det fineste, men også det skumleste jeg vet om (har aldri vært glad i vann/svømme osv, så tror jeg hadde følt meg skikkelig.. liten? og litt redd utpå havet, haha) Men det så hvertfall veldig gøy og fint ut, likevel!

    1. Hehe, ja, jeg kunne ikke se på havet mens vi gjorde stort, for jeg ble så dårlig. Men, det er veldig vakkert da! Skjønner godt at du føler det sånn da, ja.

Kommentarer deaktivert.