Home » Lister » Tilbakeblikk » Oppsummering av 2015

Oppsummering av 2015

2015-mewkid
Gjorde du noko i 2015 som du aldri har gjort før?

Ja, en hel del! 2015 ble på mange måter året hvor jeg gikk ut av komfortsonen for alvor, pushet grenser og “ble voksen” (sort of). Jeg begynte å bruke bukse fra tid til annen (noe jeg ikke egentlig hadde gjort på mage år!), gikk uten sminke på jobb, intervjuet og fotograferte favorittbandet mitt, knipset konsertbilder av favorittbandet mitt på festival, reiste til London mutters alene for å gå på konsert med favorittbandet + gikk ut med dem etterpå og bodde alene på hotell, knipset brudebilder, tok fotooppdrag med fremmede mennesker, og begynte å bytte piercingsmykker på kunder. Dette er hva jeg kommer på i farta, og til meg å være er dette himla bra! Jeg føler jeg har vokst så mye på dette året, og kjenner meg veldig klar for 2016!

Kva land besøkte du?
Åh, det ble en god del reising dette året, gitt! I kronologisk rekkefølge: Frankrike (Paris), Tyskland (Koblenz, Cochem, Trier b.la), Luxembourg (Luxembourg), Belgia, Nederland (Eindhoven), Sverige, Danmark (København) og England (London)

Er det noko du manglar i år 2015 som du vil ha i 2016?
Jeg kan egentlig ikke tenke meg noe? Det eneste måtte være flere dager hvor jeg finner på saker og ting som gjør meg glad, ispedd dager hvor jeg tar vare på meg sjøl og bare senker skuldrene

Kva dato frå 2015 kjem du alltid til å hugsa?
Alltid er et sterkt ord, men jeg tror nok at 11 års kjærestedagen vår 26. april, hvor vi feiret i Paris, kommer til å bli husket. Det samme gjør 26. juli, hvor vi feiret vår første bryllupsdag med restaurantbesøk og telting i skjærgården. Ellers er det nok først og fremst hendelser, og ikke nøyaktig datoene de fant sted på, jeg kommer til å huske i framtida

Kva var din største karrieremessige framgang?
I år har jeg virkelig hatt mye framgang! Det har vært mitt første hele år med bare én jobb, hvor jeg har kunnet fokusere maksimalt på Pinpoint, og dermed også gjort store framskritt. Jeg har fått høyere stillingsprosent, lengre dager og mye mer ansvar, som f.eks å ta meg av bestillinger og ta avgjørelser. I tillegg til å være resepsjonist, steriliseringsansvarlig og å i perioder administrere en del av studioet på egenhånd, har jeg tatt steget og begynt med å bytte piercingsmykker på kunder. Moro! Det siste som skjedde på karrierefronten før jeg reiste på juleferie, var at søknad om medlemskap i APP (Association of Professional Piercers) ble sendt avsted til statene, hurra! Et flott år karrieremessig!

Og den største framgangen privat?
Egentlig det samme som i det første punktet. Det å ha pushet grensene mine såpass mye som jeg har gjort dette året, kjennes veldig bra. Å endelig føle meg helt trygg på meg selv, etter et helt liv som usikker og tidvis nervøs, er en herlig følelse

Beste kjøpet?
Billettene til opphold og Mew-konserten i London og Canon EF 35mm f/1.4 USM-objektivet til kameraet

Kva brukte du mest pengar på?
Reiser, mat, Gudrun Södén og foto! Det ble jo en god del reising for min del i år; landene jeg ramset opp ovenfor, samt mange turer til Risør (såklart), Bergen-tur og tur til Tønsberg. På reiser blir også alle måltider (kanskje unntatt frokost) inntatt på spisesteder ute og sånt blir det litt penger av! Jeg har kjøpt masse finfint på Gudrun Sjödén (undres hvor mye jeg har brukt der i år, haha!) og så ble det både nytt kameraobjektiv og ny blits, samt en del filmruller til analogkameraet. Money well spent, spør du meg!

Var du gladare eller tristare samanlikna med i fjor?
Aiai, vanskelig! For i fjor (altså 2014) giftet jeg meg og reise på bryllupsreise, og store deler av året var som å sveve på en rosa sky, altså supert og fylt med glede! Allikevel kjente jeg fortsatt da litt på den usikkerheten jeg nevnte ovenfor her i fjor, og den bar også med seg en tristhet. Jeg kan lett bli trist, melankolsk og nedstemt, men jeg føler allikevel at i år har vært gladere, sånn i det store og det hele. Jeg tenker og føler at det har med denne magefølelsen å gjøre, den indre stemmen

Kva skulle du ønska du hadde gjort meir?
Hmm.. Tatt helt fri? Bloggjobbrelatert fri, da kanskje mest. For er jeg ikke på jobb på Pinpoint, kan du være nesten helt sikker på at jeg jobber med noe bloggrelatert. Flere dager hvor jeg holder meg helt borte fra all form for bloggjobbing, samt dager helt fri fra sosiale medier, er noe jeg vil innføre i året som kommer. Jeg tror det kan være lurt! Ikke mange, og ikke etter hverandre, men noen få i blant. Det får være et mål!

Vart du forelska i år?
Jepp! I mannen min, i naturen, i musikk, i mat, i reiser og i livet generelt

Noko du ønska deg og fekk?
Et bra år! Magisk og spennende, med så mange dører som åpnet seg, så mange hindre som ble meiet ned

Høgste ønske akkurat no?
At 2016 blir minst like fint som i år har vært, på alle sett og vis

Finst det noko som skulle gjort livet ditt enda betre i år?
Ikke som jeg kommer på, nei. Tror jeg har klart å skvise mye bra ut av det!

Kva fekk deg til å ha det bra?
Troen på meg selv/selvsikkerhet, kjærligheten til mannen min, familien min og vennene mine. Reiser, opplevelser, dyr, naturen, Mew, god mat, og inspirerende mennesker

Kven sakna du?
Savna Silje Elisabeth og Maria Elén en god del, samt Silje i Trondheim, Marte i Bergen og Cristiano i Italia. Og familien og pusenei Risør, så fort jeg er i Oslo. Jeg savnet også en skikkelig knallsommer, som sommeren i fjor, med stekende sol og masse varme!

Kva tenkjer du å gjera annleis neste år?
Ikke annerledes, men å fortsette med å utfordre meg selv, reise til nye steder, lytte til kropp og sinn, drømme og fotografere. Oppdage, oppleve og leve. 2016 skal bli så bra!

Liste lånt av Bergteken

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ja, 2015 har virkelig vært et fantastisk år :) Håper 2016 blir like flott for deg (og meg, hehe!).
    Og du? Helt bloggfrie dager er virkelig lov innimellom <3

Kommentarer deaktivert.