Home » By Request » Oppdaterte bilder av øresmykkesamlinga

Oppdaterte bilder av øresmykkesamlinga

Åsmund og jeg har strukket hullene i ørene våre til 16 mm, og her er smykkesamlinga vår per dags dato:

Åsmunds smykker er de helt til høyre i bildet, øverst og i midten. Resten er mitt, hoho :-) Alle smykkene er kjøpt på/gjennom Pinpoint, eller fått i gave fra Pinpointjentene mine. Tipp topp kvalitet og laget for hånd. I slutten av mars skal vi (Pinpoint) på A.P.T.P.I.-messe i Milano, og da blir det nok flere smykker til boksen!


Vekter fra Gorilla Glass


Hjertevekter i messing fra Diablo Organics


Brannmaneitplugger!


Glasstunneler i fargen honey og Power Plugs (svenskepluggene, hihi), Gorilla Glass


Nøkkelhullvekter med striper, Gorilla Glass

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Kjenner jeg er MEKTIG misunnelig på samlingen din! For det første vil jeg også til 16mm, men ørene er vrange om dagen. Også vil jeg strekke med ordentlig smykker, altså glass f.eks, og da blir det fort litt dyrere.

  1. Vær tålmodig, så kommer du nok dit en dag du også! Og når du har kommet på størrelsen du vil, kan du bruke penger på skikkelige smykker. Ja, det koster litt mer, men så du får det du betaler for også. Sånn er det alltid :-P

   1. Koster litt, men heller det enn å kjøpe smykker og spiraler i dårlig kvalitet. Og glass-spiralene dere selger er jo ganske så fine og tar seg fint ut som smykker! :D Tror de turkise glasspiralene er neste kjøp! :D

 2. Åh, misunner alle de flotte øresmykkene dine! Hadde jeg vært ute i jobb og ikke student så skulle jeg nok hatt mangemange flotte smykker jeg og. Men foreløpig har jeg bare 3 par å veksle på, så det får vel holde for nå.
  Selv tør jeg ikke strekke mine lengre enn til 10mm – men nå er jeg jo fornøyd med den størrelsen også da:-)
  Digger brannmanetpluggene, og Turkispluggene sykt! Har vurdert å kjøpe turkisplugger selv, så må finne noe til en bra pris :-D

 3. de gule & grønne e finest:D å di me sommerfuggla, di e ikke me på bildan, så regn me du hadd di på deg?:) eg ha kjøpt meg likkens på ebay før ei stund sia:D

 4. Hvor har du kjøpt den boksen (som du har smykkene i)? Har lett etter en sånn en lenge! Beklager hvis dette er et spørsmål du har fått før :-P

  1. Har fått det før, men det betyr ikke at jeg ikke kan svare på det igjen! :-) Jeg kjøpte den på Åhléns i Torggata:>

  1. Hjertevektene er favoritter. De er så flotte, og så behagelige å bruke! :-D Blir bare litt kaldt på denne årstida, hehe!

  1. Takk! Jeg fikk de i bursdagsgave av Mari for bare en liten måned siden, så jeg har ikke hatt så god tid på å bruke dem ennå. Men, allerede er de blant de jeg bruker mest :>

 5. Det er fristende å strekke ørene bare for å kunne ha sånne fine smykker i, hihi :D

  1. Jeg også! Men, jeg klarte å miste de i gulvet for et års tid siden, og da gikk det et lite skår av den ene. Er derfor jeg ikke bruker dem :-(

 6. Kul samling! Likte spesielt godt de med brannmaneter :D
  Jeg har også tenkt å strekke ørene mine, men ikke mer enn 4 mm til å begynne med :P Hvordan var det du begynte å strekke ørene dine? Jeg tenker på å kjøpe sånn sett med mange forskjellige fra 1mm opp til 6 mm, men jeg bor i Alta for tiden og her har de bare en tattoo-sjappe og de selger ikke sånn tror jeg :(

 7. Hallo! :) jeg har fulgt med på bloggen din en stund, og liker den veldig godt, blir glad av og være inne på den! :) men dette spørsmålet gjelder faktisk Christiane på pinpoint.. Jeg var der igår og fikk cutta meg litt, og er helt lost her jeg sitter.. Ble helt fascinert av hvor fin hun er på håret, og har lett etter bilder av henne, men finner INGEN :( og jeg forklarer til venninder og mamman min så godt jeg kan hvordan hun så ut på håret, men det gir ikke rettferd til sveisen egentlig :p så jeg lurte egentlig på… om du kunne ta bilder av sveisen hennes? og legge ut her på bloggen ? om hun vil det :o
  Håper ikke dette blir teit? hehe..

  1. Grattis med ny kroppspynt! Hjertet ble veldig fint:-) Du får sende henne en mail og høre om hun vil sende deg et bilde. Kan ikke helt se for meg at det er til interesse for så mange andre å se sveisen til sjefen min her på bloggen (selv om den er kul!), hehe;>

 8. Hvor kan jeg få tak i hjertevektene? Er det eventuelt mulig å bestille dem gjennom Pinpoint? De er så utrolig vakre!

 9. Hei ina ! Lurer veldig på hvordan disse vektne fungerer ? har 10mm å vil ha 14mm, men har hørt at vekter er bedre enn slike hornspiraler? evt, vil det ta lang tid, ubehagelig osv ? alltid lurt på dette, så har ikke turt å prøve enda.

  1. Vekter som disse er ment som pynt for grodde hull, og ikke til å strekke med. Det samme gjelder jo egentlig også for spiraler, men mange bruker dem til å strekke med allikevel. Strekking skal ta lang tid om det gjøres korrekt, og ideelt sett bør du ikke strekke mer enn én størrelse av gangen, med minimum en måneds mellomrom. Vondt skal det ikke gjøre, da gjør man noe feil ;-) Hvis du er fornøyd med måten du kom til 10 mm på, kan du like godt gjøre det samme for å komme til 14 mm :-) Lykke til!

Kommentarer deaktivert.