Home » Ønskelister » Ønskepønsker fra Indiska
  1. Helt herlig den butikken, mine beste tekopper ble kjøpt inn der i fjor en gang:) Kjærsten og jeg har fast rituale når vi er på Nordby Shoppingsenter at jeg går inn på Indiska og han inn på Gamestopbutikken rett ved siden av. På den måten kan vi begge få tittet i butikker som den andre kjeder seg i. Lurer på om han ikke kan overtales til en kjøretur dit snart så jeg kan få tittet på de tallerkene også gitt:)

  2. Jeg blir alltid så glad og inspirert av å se på bloggen din. Har fulgt den i kanskje 3 år nå, men aldri kommentert før nå. Haha, men uansett så har du en helt fantastisk blogg. Ikke for å være creeper max nå, men jeg har sett deg ti tusen ganger i byen og hvis jeg har gått forbi Lush, men har aldri turt å si hei da.

    1. Åi, tre år! Det er lenge! Veldig koselig å høre at du følger den fortsatt. Og, at du liker den! :-D Iii, nå blei jeg litt skremt. Du må da hilse på hvis du ser meg! Så på bildene av deg på bloggen din, og kan ikke huske å ha sett deg noe sted :-( Når jeg ferdes ute er jeg litt i min egen verden og legger ikke så godt merke til folk. Men ææ, si hei neste gang da! :-D

Kommentarer deaktivert.