Home » Ønskelister » Ønskepønskeliste en uke i forkant
 1. Ååå så masse fint! Den gule kjolen er jeg helt forelska i, er innom og kikker på den støtt og stadig! Ha en fin juledag!

 2. Det var fiiint! Spesielt kjolen i midten! :) Men jeg lurte også på dette; jeg skal kjøpe shampoo fra lush, også lurte jeg på hva som er drøyest i bruk. En 100g flytende shampoo eller en shampoobar? :3

  1. En sjampobar tilsvarer 2-3 flasker med 250g sjampo. Altså er en sjampobar myyyye drøyere enn 100g flytende :-D Går til ca 80 hårvask, er uten emballasje og konserveringsmidler. Sjampobarene kan også brukes til å vaske tøy med!

 3. Åh, fine ting!! Pusesmykket, den gule, den blåblomstrete og den knallblå kjolen var mine favoritter her :-)
  Håper du får alt du ønsker deg til bursdagen.

 4. Åh, den mørkeblå kjolen er helt vidunderlig! En sånn en ønsker jeg meg, altså! *Vil virkelig og intenst kle blått*

 5. ÅHHH! Den blomstrete kjolen og det kattesmykket!!! <3 Jeg ble foresket! :D

 6. Hei, jeg skal bestille noe dilldall fra ModCloth. Lurer på om du har bestilt derfra før og hvor mye du endte opp å betale i porto/toll.

  Ha en fin dag ^__^

  1. Jeg har nok aldri bestilt derfra, bare fantasert mye om det, hehe! Er ikke så glad i å handle på nett, men skulle jeg handlet derfra, skal jeg komme med referat! :-)

Kommentarer deaktivert.