Home » Ønskelister » Ønskeliste I

Ønskeliste I

Nå som vi flytter om bare bittelitt over en måned, klør jeg i fingrene etter saker å fylle det nye redet med. Vi trenger strengt tatt ikke annet enn arbeidsbordet av tingene på bildet, meeeen det er da allikevel lov å drømme seg litt bort i fine ting, vel? :-)

Kjøkkenmaskin og blender fra KitchenAid. Mummikoppene finnes i de fleste kjøkkenutstyrsbutikker. Lampe og salt og pepperbøssekatter fra Modcloth. Arbeidsbord fra IKEA. Lysestake og pute fra Rice.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. det er salg på mumikopper på den kjøkken/ting og tang butikken som ligger på Grensen. (ikke den store , men den lille ut mot trikkeskinene)

    1. Åiåiåi! Husker ikke helt hvor den butikken ligger, så jeg får ta en titt på kartet.. Hmm! ;-D Takk for tips, og grattis med to nye kopper!

 2. Morsomt å se andre som er like opphengt i mummikoppene som meg :) Den første fikk jeg i gave da jeg var på utveksling i mummitrollenes hjemland for noen år siden, det var den rosa kjærlighetskoppen. Etter det har jeg samla flere. Jeg lo i flere timer da mamma kom hjem til meg med koppen med mummitrollet og sjøhesten. Uttrykkene deres er helt ubetalelige!!

  Takk for at jeg får lese bloggen din, Ina! Du gjør meg så glad med de fine innleggene, gode fotografiene og de vakre fargene. Ha en super søndag :)

 3. Jeg trenger virkelig ikke en KitchenAid jeg heller, men jeg vil gjerne ha en grønn eller rød blender! ;)

 4. Det er lov å drømme seg litt vekk ^^
  Holder selv på å oppgradere i leiligheten min og det finnes så masse fint der ute!

 5. Kjempefine ting! De Kitchen Aid-sakene er jo bare til å dø for. FOR et design! Men jeg må bare advare – jeg hadde en sånn blender, og den gikk i stykker av seg selv etter helt normal og ganske lite bruk. Det var veldig kjedelig (spesielt mtp at garantien på 2 år akkurat hadde gått ut, selv om vi bare hadde brukt den i 6 måneder.. den stod lagret et sted ganske lenge etter bryllupet nemlig), og jeg har hørt om andre som har opplevd det samme. Jeg ville kanskje heller gått for en VitaMix eller en Blend Tec. De skal være steinknusere og ha lang holdbarhet, men selvfølgelig ikke like freshe farger og design.

  1. :-( Så kjipt! Vi har allerede blender, så det er i grunn noe vi absolutt ikke trenger. MEN, den er jo så fin! Kjedelig at den tilsynelatende ikke funker så bra. At de er sterke er absolutt en fordel, og også at de ikke bråker så alt for mye (noe vår nåværende gjør)!

 6. Haha, jo selvfølgelig må det være lov! :D Gleder meg også veldig til å flytte ut å finne ting å ha rundt om i huset! Drømmen min er et turkis kjøleskap :D

 7. Vurderte kitchen aid maskin men endte opp med kenwood major. Kendwood har flere ekstra deler, større bolle, sterkere motor, bedre kroker til baking og jeg liker den generelt bedre ^^
  Men om man går etter design og plassbesparing så e nok kitchen aid mer fristende.

  Har prøvd både electrolux, kitchen aid, bosch og kenwood maskiner på skolen og på arbeidsplasser.

  1. Høres ut som om du har peiling når det gjelder kjøkkenmaskiner! KitchenAid frister nok alleraller mest ja, enda den kanskje ikke er den beste.

 8. Lampa og lysestaken er SÅ fine. Resten og altså, men spesielt de;) Skal snart flytte selv, og jeg klør i fingrene etter å fikse i stand vårt nye rede!!!

  1. Ja, de koster litt mer enn jeg har planer om å bruke på noe sånt med det første, i alle fall :’-(

  1. Zattan!! Sååå kjipt at vi ikke har mulighet til å kjøpe da! Vi har ikke plass til å oppbevare skrivebordet noe sted fram til vi flytter, og ikke mulighet til å frakte det :-( Vi må nok pent vente til rundt flyttingen med å handle møbler.. :< Får håpe noen andre ser kommentaren din, og får dratt nytte av den!

 9. Så mye fint, likte lysestaken godt, har sett på tallerkenstativ i samme stil! :)
  Begge KitchenAid- maskinene og Mummi- koppene har jeg ;)

   1. Hehe!!! Jeg har forøvrig brukt mine maskiner MYE, og har aldri hatt problemer med de. Til KitchenAid får man også kjøpt masse kult ekstra utstyr, jeg hadde tenkt å spandere på meg litt nytt. Du får bli med til Howards Kjøkkenskriverier på Frogner, de har masse!!! :D OG god service!

 10. Har SÅ lyst på KitchenAid selv! Men helst i hvit eller lyserosa :)
  Også frister du så mye med de mummikoppene dine, har nesten lyst til å samle selv, selv om jeg nesten aldri drikker varm drikke :)

 11. åååå lysestake med struts var jo helt perfekt! må bare huske alt sånt til jul og bursdag:D

 12. Gleder meg til å se det nye rede deres! Vi flyttet inn i vårt i helga, og jeg må si det er stor forskjell på å flytte fra 20 til 60 kvadratmeter. Gleder meg til å bo der fra august av :D

Kommentarer deaktivert.