Home » Interiør » Ønskelister » Ønskeliste 11.04.2016

Ønskeliste 11.04.2016

Klør i fingrene etter å innrede i vårt framtidige hjem, enda vi ikke engang har kjøpt noe nytt enda, haha! Da blir det mye titting i nettbutikker på diverse fint, og ønskelista vokser seg stadig større. Gulvteppet nedenfor skal vi uansett ha, forresten. Det har stått på ønskelista veldig lenge, og nå er tiden inne for å skaffe det! Dessuten kan det godt hende vi får bruk for både dusjforheng og det lille klaffebordet, og Oslo-lampa er jo bare megafin..! Ahh… *drømme*!:
onsker

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Det lille kaffebordet er egentlig ett utrekkbart spisebord. Men det er veldig fint uansett :) Hilsen ho som jobber på IKEA :D

  1. Ja, det vet jeg, det er det som gjør at jeg ønsker meg det! Tror det kan være perfekt som kjøkkenspisebord, i grunn! Vi har allerede et klaffebord, men det blir så smalt når man slår det sammen, at man egentlig alltid bør ha minst én klaff slått ut, om en ønsker å spise ved det (noe vi jo gjør, hehe!). Takk allikevel!

 2. Så mye fint! Helt enig, den lampa var kjempe fin!
  Vi skal på to visninger i dag.. gleder meg! og gleder meg til å innrede… :)
  ps. den skittentøyskurven er veldig fin både visuelt og str messig for to. Og jeg vet iallfall at katten vår elsker den.. både til å kvesse klør og sove på! haha
  bare ett tips (advarsel?) for fremtidig katteeier

  1. Oh, lykke til på visning! Krysser fingrene for dere! Hoho, så kjekt å vite! Den var i alle fall en del finere enn den vi har nå, og det er jo et pluss! At puser liker den, er jo et enda større pluss i grunn, hihi!

Kommentarer deaktivert.