Home » By Request » Ønskeinnlegg? Kjør på!

Ønskeinnlegg? Kjør på!


Bilde fra bloggarkivet, august 2013

Som dere (forhåpentligvis) sikkert har merket, er jeg i slaget med blogging for tida. Skikkelig! Til meg å være, hehe. Jeg setter av mye tid til det, og koser meg med blogginga! Kan vel faktisk si at hele fjoråret var et ganske kjipt bloggår, hvor jeg ikke hadde så mye inspirasjon og overskudd til bloggen, og det ble tydelig i sjeldnere oppdateringer, mer stillhet i kommentarfeltet, og færre besøkende her. Nå er jeg derimot ved veldig godt mot, og jeg tror det er noe dere som leser liker også? At jeg poster oftere, deler mer og prøver være aktiv her? Uansett! Jeg blogger jo vel så mye for dere som for meg selv (sånn er vel blogging, I guess!), og jeg tenkte å høre med dere om dere har noen forslag til ønskeinnlegg? Noe dere vil se bilder av, noe dere vil jeg skal fortelle om, noe dere har lurt på? Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger i kommentarfeltet, og skal notere meg alt dere kommer med! Så får vi se om jeg kan realisere alle ønskene i poster med tiden. Hurra!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ønsker meg enda flere innlegg om sminke, hår og Lushprodukter! Takk for en superfin blogg, forresten :)

 2. Oppskrifter på mat takk. Jeg ønsker alltid å teste ny mat, da spesielt vegetarmat siden jeg kan ganske mange med kjøtt, men ikke så mange uten. Litt greit å kunne noe siden jeg har en del vegetar-venner. Ellers er det alltid gøy at du tipser om ting du liker. Restauranter, klesbutikker, nettbutikker etc. Vi vil ha alle tips vi kan få. Og litt til.

  Ellers fortsett som du gjør. Jeg gleder meg i alle fall til å se nye innlegg på bloggen din, og gledes over at du har blitt superblogger. Hurra!

  1. Mer mat skal bli! Vi har måttet leve litt på budsjett den siste tida, så vi har ikke fått eksperimentert så veldig på den fronten. Men, det kommer, jeg lover! Tips om spisesteder osv er bra. Takk for tips der! Haha, superblogger. Så søt du er! Tusen mange takk, det varmer å høre!

 3. Jeg liker bloggen din kjempegodt og er innom hver dag :D Jeg har egentlig ikke noen spesielle ønsker, men må si jeg liker innlegg der man får vite litt mer om deg og din personlighet ^^ Føler at jeg kjenner deg da uten at jeg har møtt deg om du skjønner ;) Men det er helt opp til deg å blogge om slike ting for vet det kan være vanskelig ! Du er hvertfall utrolig tøff og virker som et utrolig snilt menneske :D

  1. Aww, du er så snill!! Tusen mange takk for så mye ros og fine ord! Har du noe konkret du vil vite?

  1. Yay! Har kommet ganske godt inn i de nå, ja. Kan prøve å få ordnet et nå i forbindelse med Risørbesøk. Skal notere meg at de er savnet!

 4. Skriv gjerne litt om kostholdet ditt, og trening. Lurer så fælt på om du er vegetarianer eller veganer eller ingen av delene? Og hvordan du trener for å beholde den fantastiske figuren din :)

  1. Kosthold og trening blir dessverre ikke aktuelt å blogge om. Jeg prøver å ha lite fokus på det her inne, for jeg føler det allerede er nok press fra media og andre blogger på den fronten. Men, du må veldig gjerne sende meg en e-post med spørsmål, så kan jeg svare på alt du måtte lure på! Det er jo ikke sånn at det er hemmelig eller noe. Jeg vil bare ikke fokusere på det her inne. Haha, tusen takk for så flott ros!! Nå rødmer jeg her jeg sitter, hoho! Når det gjelder det andre du lurte på kan jeg svare at jeg ikke kan definere meg som noe. Jeg spiser ikke kjøtt, og har ikke gjort det siden august 2009, men jeg spiser fisk, egg, drikker melk osv. Det nærmeste jeg kommer er derfor pescetarianer! Om det sier deg noe som helst?

 5. Mer bryllup :D Forventlingene til dagen. Gjerne en videoquiz fra deg og din kjære hvor dere svarer på spørsmål om hverandre (uten hjelp) som favorittmat, farge osv :)

  1. Hehe! Jeg deler allerede det som er å dele om bryllupet! Holder dere oppdatert hver gang det skjer noe nytt, men det er liksom ikke så mye å oppdatere dere på enda! Jeg har ikke noen særlige tanker eller forventninger annet en at jeg gleder meg, og er veldig spent! Skal prøve å gruble meg fram til et innlegg hvor jeg reflekterer litt over just det der, hehe! Så takk for tips! En sånn video hadde vært veldig moro! Men, Åsmund er skikkelig anti å bli filmet, så det kommer nok ikke til å skje. I grunn ganske kjipt, for jo mer jeg tenker på det, dess mer moro virket det!

 6. Fortell om bryllupet deres :-) Har fulgt deg i mange, mange år og gleder meg til å se bilder og høre om gjennomføringen av bryllupet :-)

  1. Hihi, så koselig å høre at du har fulgt med her lenge! Jeg oppdaterer dere på alt nytt som skjer på bryllupsfronten fortløpende, men det er ikke noe nytt å dele just nå. Du får fortsette å følge med, det nærmer seg jo med stormskritt, Hoho!

 7. Savner veldig mye time for time innleggene :D Synes også det er veldig spennende når du gjøre en fotoshoot, så mye fine og artige bilder ;) Btw, mer matoppskrifter også!! I love them :D :D

  1. Følte jeg la ut så”mange” av dem tett på hverandre en stund, så der har du nok grunnen til at det har vært taust på den fronten i en drøy måned. Men! Som nevnt her i kommentarfeltet et sted skal jeg prøve å fikse et i Risør! Det hadde vært moro! Tenker du når jeg har folk som står modell for meg/jeg selv “kler meg opp” og tar bilder? Mer matoppskrifter skal bli! Takk for tilbakemelding!

 8. Fortsett akkurat sånn som du gjør! Skriv om det du driver med rett og slett, det er veldig inspirerende i seg selv :) ikke begynn å overtenke ting, og ikke ta det som noe negativt om kommentarfeltet blir mer glissent, da er bare folk fornøyd, så ta det som det kommer, det er da du er fin å lese, når du bare er deg selv!

 9. Synes det er veldig koselig å kommentere her når du tar deg tid til å svare alle! :) Bloggen din er veldig koselig å lese for tiden, så bare fortsett slik du gjør. Liker meg veldig godt her! :-D

  1. Aww, tusen takk for det! Det er kjempekoselig å høre! Ja, synes jeg skylder dere et svar, når dere tar dere tid til å kommentere! Kommentarer er jo så stas, Hoho!

 10. Jeg elsker bloggen din som den er :) Du har en god blanding av alt jeg liker å lese om, og bildene dine er fantastiske! I løøøøv it :)

  1. Iiiihhh!! Tusen takk! Det er superkos å høre! Du får si ifra om det skulle skje noen endringer!

 11. Eg er veldig nøgd med bloggen som han er, eg! Likar eigentleg det meste av innlegg, både outfit, time-for-time, og dei av meir personleg art. Lush-innlegg er også interessante. :-) Berre fortsett i same stil, så er eg for min del nøgd :-)

  1. Hihi, så koselig å høre! Da får du si ifra om det skulle endre seg, og det er noe du ikke liker! Takk for fine ord!

 12. Hei, jeg liker bloggen din akkurat som den er. Liker best innleggene om kattene og kattebilder, siden jeg også er kattegal. Ellers gleder jeg meg til å lese mer om bryllupet deres. Jeg har lest bloggen din i en del år nå. Jeg vet at livet ikke alltid er lett. Men du har alltid inspirert med den fargerike tilværelsen din og ikke minst så fremstår du som en ekte og jordnær person. Det er det ikke alle som gjør i bloggverdenen, dessverre. Det kan være fint og flott å lese om det perfekte, men jeg synes det er bedre å bli inspirert av de som også setter ord på det som er vanskelig. Det har du også gjort. Takk for at du er ærlig, takk for at du er deg selv og deler av livet ditt. Takk for at jeg får følge deg :)

  1. Hallo! Pusebilder blir det mer av nå i helga, siden jeg skal besøke dem, hihi! Åh, tusen takk for så utrolig koselig kommentar! Det betyr så mye med tilbakemeldinger som denne. Håper du forsetter å lese, like og kommentere! Tusen takk!!

 13. Fortsett som du gjør! Jeg har fulgt deg i mange år, og jeg elsker måten du får frem den gode Oslo-stemningen i innleggene dine. Du formidler virkelig det flotte ved hovedstaden, og det selv om du er en selverklært oslo-skeptiker :) Veldig artig at du blogger så mye som du gjør for tiden, og gleder meg til å lese mer om bryllupet deres. Jeg planlegger også bryllup, så det er lissom ekstra stas da vettu ;)

  1. Hihi, gratulerer med bryllup!! Så moro! Det blir nok masse mer bryllup her inne i juli, i siste innspurt. Når skal du gifte deg? Takk for at du liker bloggen, leser og kommenterer! Og hurra for at du setter pris på de hyppige oppdateringene mine! Hoho!

 14. Tusen takk for det :D Bare hyggelig, sier det jeg mener ;D Jeg synes for eksempel innlegget om ditt forhold til alkohol var veldig inspirerende, siden 11. april i fjor har ikke jeg rørt en dråpe heller ^^ Altså din mening eller standpunkt i viktige saker er jo alltid spennende å høre om !

  1. Aww, hihihi! Så kos! Åi, så kult! Håper du trives med det! Føler jeg maser mye her nå, men har du noen konkrete saker du vil lese min mening om? Er der jeg stiller litt blank…

 15. Har veldig lyst på bryllupsbilder etter dere har viet dere : D Hadde også vært gøy med en ny videoblogg men det er ikke noe krav. Vet hvor kleint det kan være å snakke til et kamera. Bortsett fra det så kanskje flere time for time innlegg eller en liste over favoritt gjenstander/krims krams i leiligheta?

  1. Hoho, bryllupsbilder blir det nok en hel del av! Fotografen har gitt meg tillatelse til å dele alt hun fanger fra den store dagen, og jeg kommer helt sikkert til å ta en del bilder selv også som jeg deler. Kunne veldig godt tenke meg å lage en videoblogg! Aner bare ikke om hva. Forslag?? Takk for fine tips! (Time for time holder jeg på med idag!)

 16. Jeg har fulgt deg et års tid og digger bloggen! God stemning og finfine bilder :) Liker veldig godt gode tips, om det er Lush-produkter, gøyale butikker eller spisesteder. Noe jeg ikke kan huske å ha lest noe særlig om, er hva slags bøker og filmer du liker? Ofte står det at du og Åsmund har kost dere med film, men ikke hvilken! Hva med et “Den siste filmen jeg så var…” og hva du synes? :)

  1. Så koselig å høre at du stort sett er fornøyd! Takk for ros!! Lush-innlegg og andre anbefalinger kommer til å komme som før. Er jo så gøy å skrive dem! Ja, det kunne jeg kanskje ha blitt flinkere til å nevne. Jeg har ikke fått lest noe særlig bøker på en god stund, og de fleste filmene vi har sett i det siste, er filmer som sendes på TV. Kjedelig? Ja, sånn egentlig! Skal notere meg dette, hehe!

 17. Bloggen din er superfin. Bildene lyser opp i en til tider grå (blogg)hverdag :) Det jeg liker aller best er innlegg relatert til “shooping”. Liker å se hvilke nettbutikker du liker osv. Og antrekksbilder er tipp topp,

  1. Aww, tusen takk! Så hyggelig å høre! Takk for tilbakemelding. Det blir nok mer av alt du nevner!

 18. Jeg har aldri likt den ettersmaken all alkohol har og jeg har det like gøy uten, så savner det overhode ikke ;D Nei, akkurat det har jeg egentlig ikke tenkt på. Noe du anser som viktig kanskje :) Du maser ikke da, så ikke tenk på det ;) Hi hi

 19. Du har en fantastisk fin blogg akkurat sånn den er! Har fulgt med her i mange år, og trives fortsatt som bare det! Du har fargerike innlegg, og skriver fint <3 Gleder meg til å lese mer om bryllup, og kanskje til og med mer om tankene dine? ("Om å være redd for noe nytt" innlegget var utrolig fint!). Fortsett slik du gjør!! :D Du er super!

 20. Skulle gjerne sett et innlegg hvor man kan se bilder før og etter redigering! Eller, nå vet ikke jeg om du redigerer alle bildene dine da men xD Du tar jo så flotte bilder!

  1. Hoho, alt av bilder jeg legger ut på nett blir ganske så nøye redigert først! Tusen takk for bilderosen!

 21. Jeg kommer kanskje med ønsket litt sent, menmen! Jeg ønsker meg et innlegg om dine favorittklær for øyeblikket, eller noe lignende? :)

  1. Nei, nei, aldri for seint! Takk for tilbakemelding! Det skal jeg gruble litt på, og se om jeg kan kutte det ned til et greit antall plagg, haha! (Har mange favoritter, du vet!)

 22. Det hadde vært gøy med flere matoppkrifter, for de du har lagt ut er veldig inspirerende og digge!

  Og en oversikt over spisesteder du liker i Oslo hadde vært gøy, så vet man hvor en kan få tak i god veggismat!

  – Regine

 23. Er Kjempefornøyd med bloggen din som den er nå. Jeg liker å vente litt mellom hvert innlegg jeg leser fordi har jeg mere å lese. Jeg liker spesielt godt å lese bloggen din når jeg ikke er i så godt humør, fordi da hjelper det alltid å se på alle de fine bildene og fargene hær inne :)
  Det eneste jeg ønsker meg på bloggen din er flere oppskrifter fordi jeg nylig har blidt veldig fascinert av vegan/vegetar mat.
  Gleder meg også til å lese mer om bryllupet deres ^^

Kommentarer deaktivert.