Home » Lister » Onsdagsliste, 19. august 2015

Onsdagsliste, 19. august 2015


Vad gjorde du för exakt fem månader sedan?

19. mars, altså nøyaktig fem måneder siden, delte jeg en oppskrift på en grønnsaksuppe med makaroni, og viste fram den nyinnkjøpte Stringhylla. Ellers var jeg spent på Dyreverndagen, hvor jeg var ambassadør, og delte med dere hvor glad jeg var for at Åsmund skulle være med meg der. Og så gledet jeg meg til skikkelig vår og sommer!

När var du avundsjuk på någon senast?
Idag tidlig, da jeg scrollet meg gjennom de nyeste bildene de jeg følger på Instagram hadde lagt ut. Bilder av koselige små hus gjør at jeg gleder meg så innmari til å selv kunne flytte inn i et lignende, og da blir jeg litt sjalu! Og igår, da jeg så hvor fint Ine sitt soverom har blitt etter oppussingen!

har du något onödigt du gör?
Biter på neglbåndene og er opptatt av tall (redigerer jeg bilder, må jeg alltid ha f.eks 15% kontrast. 13% går ikke)

Kan du visa bild på något jättebra?
10256567_919631394730356_3347845711663563730_o
Bryllupet i fjor sommer! Åhh. Fineste dagen! Foto: Helene Kjærgaard

Vad är det sämsta med denna vecka?
At jeg kommer til å være kjempelemster i morgen, fordi jeg tok i så hardt på trening igår. Og at sommeren sakte går mot høst (høsten er nydelig! Jeg føler bare ikke sommerkvoten er fylt heeeelt opp enda!)

IMG_43451
 Vad ska du göra resterande dagar av denna vecka?
I morgen skal jeg spise frokost med Rakel før jobb, fredag er det frokostdeit med Ane, og marked på Kirkeristen. I løpet av helga har Åsmund og jeg lyst på en telttur også, og så skal jeg jobbe med bilderedigering. Og nyyyte helga!

Vad ska du göra i höst?
Besøke København, og forhåpentligvis Bergen (og kanskje flere steder?). Dra på Risørbesøk noen ganger, forhåpentligvis få en høsttur i telt, tatovere meg, dra på Mewkonsert(er), pakke meg inn i varmere klær, dra på loppemarkeder og glede meg over at alt farges i rødt, oransje, gult og brunt

sopp høst

har du några planer inför slutet av sommaren?
Jeg tenker at sommeren er til og med august, så: Bade litt mer, telte, arrangere bloppis sammen med Synne, spise is, gå med nakne legger og luftige sommerkjoler

DSCF4069

Vad är det konstigaste du gjort för kärlekens skull?
Da jeg som usikker 13 åring ble kjæreste med Åsmund, trodde jeg at han ville like meg bedre om jeg kledde meg i sorte klær, slik som ham. Dermed kledde jeg meg i sort fra topp til tå i en kortkort periode, men fant (heldigvis!) raskt ut at han likte meg bedre som den ina’en jeg var!

vad borde du göra men orkar bara inte?
Bruke enda mer tid på husarbeid (vaske vinduer, stryke duker, banke tepper og den slags), samle alt av lønnslipper i en perm (holder på altså! Det tar bare litt…tid!), og å gå igjennom ALLE bildene på backupdataen. Vi snakker titusenvis av bilder… Puh!

Vad har du i ditt kylskåp?
Siden vi ukeshandlet på mandag, er det nå ganske så fullt! Masse grønnsaker, thai- og indiske karripasta og sauser, melk, pålegg, hjemmelaget blåbærsyltetøy, tofu og egg

Liste lånt av Sandra

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.