Home » Hverdagsblogg » Onsdag tjuetredje mai totusenogtolv

Onsdag tjuetredje mai totusenogtolv

Oslo koker (i form av at det er sommervarmt og herlig!), og jeg elsker det! Litt kjedelig å være på jobb når sola stråler og byens mange parker er fulle av mennesker som nyter finværet.. Men, jeg sørger for å nyte gåturen til jobb hver dag til det fulle og suge til meg så mye sol som mulig. Dessuten sørger jeg for å finne på fine ting etter jobb, som f.eks idag etter Pinpointjobben: Middagsdeit med Mari i bakgården på Café Sara!:

Prating og kos sammen med middag i form av gode veggisgrillspyd, pluss mye attåt:

Og tranebærjuice med isbiter i.  Herlig forfriskende! På tross av vannblemmer på føttene, trasket jeg følge med Mari hjemover. Er umulig å la være når det er så fint ute:-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Å, den juicen så veeldig god og frisk ut! Elsker Oslo når det er slikt vær som i dag! Trasket meg til blemmer selv, men å så verdt det :D

  2. Det er akkurat samme her i Bergen ^_^ Heldigvis jobber jeg ute, dog man blir sliten etter hvert når det steiker sånn xD Heldigvis er alle i så godt humør så da går alt fint :D

  3. herlig :-) åh, jeg elsker dette været!!

    har hatt fri i dag og vi har grillet veganske grillspyd og maiskolber på tranda.. i morgen blir det eksamen, sangtime og jobb :-S.. vi får bare håpe været holder seg gjennom sommeren :-)

  4. Sara har så mye skranglesjarm! Har spist der et par ganger, og er alltid fornøyd. Har ikke smakt juicen, men den så dødsgod ut! Det er såååå digg i Oslo nå.

  5. Det er deilig med så herlig vær, vi har det samme her i bartebyen. Den cafeen så utrolig koselig ut:)

    1. Jippi for fint vær! Og takk for at du er så flittig på å kommentere :-D Jeg blir så glad av sånt!

  6. seriøst jeg elsker alle bildene dine! jeg har samme kamerahus som du brukte i 09, skjønner ikke ossen du fikk/får så lyse,fine,klare bilder! hadde elsket og kunne ta sånne bilder selv. har kun det objektivet som fulgte med cameraet mitt og kan nok ikke klage siden ejg ikke har investert i et annet objektiv (er så mye å velge imellom!:P).

Kommentarer deaktivert.