Home » Risør » Onsdag 27. mars 2013

Onsdag 27. mars 2013

Mandag satt jeg på med onkelen min til påskeferie i Risør, og tirsdagen brukte jeg på å slappe av og samle krefter; masse kattekos, Lushbad og familiekos. Onsdag sto jeg opp tidlig, for hele dagen var full av planer! Tok på meg min nye sen 70-/tidlig 80-tallskjorte, kjøpt brukt hos Velouria Vintage, og trasket nedover mot sentrum i solskinnsværet:
IMG_2374

Sola har vært på plass hver eneste dag hele påskeferien min. Det gjorde utrolig godt på humøret!:
IMG_2273

I sentrum møtte jeg flotte Marte, som var med familien på påskeferie i byen!:
IMG_2296

Sist vi så hverandre var i januar i fjor, men vi var begge enige om at det ikke føltes sånn. Vi klaffer veldig godt!:
IMG_2284

Vi koste oss på kafé, gikk på bruktsjåpping og satt i sola ved havna og prata. Utrolig koselig! Marte er fin:
IMG_2287

Da timene fløy ifra oss, og Marte måtte tusle “hjemover”, kom Ane og Silje til sentrum for kafédeit.
IMG_2298

Hei Ane!:
IMG_2358

Hei Silje!:
IMG_2345

Vi drakk kaffi og spiste kake og påskemarsipan, prata og hadde det koselig:
IMG_2318

Tuslet rundt i byen og satt på en trapp i sola og prata, før vi måtte ta farvel og reise hver til vårt. På kvelden var det familieselskap hos besteforeldrene mine, med ost og kjeks, påskequiz og kos. En veldig bra dag, hvor jeg endelig kjente en genuin glede over hvor bra den hadde vært. Herlig!
IMG_2305

Vil forresten tipse om at vi (Pinpoint Piercing) gir bort et gavekort på 500,- i bloggen vår just nå! Gavekortet kan brukes på studioet eller i nettbutikken, til hva enn du har lyst på :-) Vinneren trekkes ca torsdag, så heng i med å delta! Konkurranseinnlegget finner dere ved å klikke her.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Takk! Da jeg så den henge der i butikken, skjønte jeg at jeg bare måtte ha den! Så utrolig harry at den blir skitkul;-)!

 1. Så fin skjorte du har,Ina!
  Glad du har hatt en fin påske. Solen gjør mirakler for humøret :)
  <3

  1. Du finner henne fortsatt på martotopia.blogg.no, men hun skriver ikke blogg lengre (dessverre!).

 2. dette var vel ikke det mest originelle jeg kunne si: men å, fin skjorte!
  og fint vær! i dag var den første dagen vi hadden en sånn blå himmel her, og det var fiiiiin :) :) :)

  1. Hoho, takk! Ja, hørte av noen kjentfolk fra Brussel at det hadde vært overskya og grått i lange tider = æsj. Gratulerer med, og hurra for, sol!

 3. Skulle ønske jeg også kunne hatt en like fin sørlandspåske! I stedet ble det Ålesund, opptaksprøver og ymse vær… Men pytt, jeg satt stort sett bare inne og jobbet likevel :P
  Både du og Marte er jo utrolig fine :D Savner Marte sin blogg, godt å se et smil fra henne her, og godt å se at du har hatt det bra!

  1. Så kjedelig med kjipt vær og styr! Får håpe de neste fridagene dine blir solfylte da:-) Takk for det! Savner bloggingen hennes jeg også.

Kommentarer deaktivert.