Home » Hverdagsblogg » Onsdag 10. april 2013, spasertur og venninnemiddag

Onsdag 10. april 2013, spasertur og venninnemiddag

Med vekslende sol og overskyet vær, og kald vind fra alle kanter, møtte jeg Linda for en spasertur i Østmarka. Våren hadde ikke kommet like langt der som i Oslos gater, og mye av stiene var dekket av speilblank is. Men, vi lot oss ikke stoppe av variabelt vær og tidvis glatt underlag, nei! Jeg hadde dessuten pyntet meg med mine nye Omerica-treplugger med rev på! Vi selger dem på Pinpoint forresten, her:
IMG_3412

IMG_3490

IMG_3501

Turen gikk til Nøklevann dekket av is og snø, hvor vi tok en liten pause i sola:
IMG_3392

IMG_3431

IMG_3437

På vei tilbake besøkte vi Plantasjen, og drømte oss bort i vår- og sommerblomster, før vi skilte lag. Trivelig!
IMG_3499

Da kvelden kom dukket Ane og Mari opp på middagsbesøk, og Åsmund og jeg hadde disket opp med indisk veggismiddag med hjemmelaget limonade til, etterfulgt av en dessert bestående av varme bær og yoghurtis, pluss te og kaffi. At det ble en kveld fylt med masse latter og kos kan jeg virkelig skrive under på, hoho! Godt å endelig ha skikkelig latterkrampe igjen!:
IMG_3337

Translation:
Linda and I went for a nice walk in Østmarka Wednesday, despite the cold wind. In the evening Åsmund and I had Ane and Mari over for dinner and dessert.  Such a lovely day!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Det er så mye vår snakk at jeg tror jeg må flytte lenger sør på kartet, det er seriøst 2 meter med snø utenfor døra her jeg bor…. jeg er trist og lei.

  Som altid Ina, finflott innlegg ^^,

 2. Så koselig :) Har du tatt tannbleking eller noe? Du har kjempefine, hvite tenner!

  1. Ja, det var det! Hehe, nei, det har jeg nok ikke. Er sikkert bare redigeringa som gjør at de ser hvite ut, enda jeg ikke har gått inn for å gjøre dem lysere. Takk uansett!:-)

 3. Maken til fine og fargerike jenter!
  Det er så koselig å gå tur sammen (pariserne skjønner sge ikke på det konseptet, haha).
  For en middag dere disket opp med! Dere er det optimale vertskap!

 4. Hadde jeg møtt på dere to på en søndagstur i skogen så hadde jeg blitt nødt til å smile bredt, dere er jo vandrende vitamin, kjempeflotte. :D

Kommentarer deaktivert.