Home » Dagens antrekk » Innkjøp og gaver » Onsadgens antrekk, 16. november 2011

Onsadgens antrekk, 16. november 2011

Skjerf, kardigan og kjole fra Indiska, strømpebukse fra en tilfeldig butikk i Camden/London. Kardiganen “arvet” jeg av Rakel i vår, men det er først nå jeg har fått tatt den i bruk. Kjolen og skjerfet er splitter nyinnkjøpt, og passer perfekt til å holde varmen i nå på høsten og vinteren. Klokka tikker, og jeg må farte avgårde til Pinpointjobbing nå, så: Ha en bra fredag!!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Hei!
  Jeg vil bare takke for slik en utrolig fin blogg! Har vært fast leser i snart 3 år, men aldri gjort noe særlig ut av meg i kommentarverdenen. Skrivingen og bildene dine er en av høydepunktene mine når jeg sitter ved dataen, og syns det er så koselig å lese om deg og Åsmund, vanlige og spesielle dager i Oslo, Risør, Lush og de fargreike klærne dine. Veldig trist å høre at nydelige Timmi gikk bort, og kondolerer på det sterkeste, jeg vet hvordan det er å få noen som er nær, revet bort.
  Selv om du ikke kjenner meg, føles det ut på en merkelig rar måte at jeg kjenner deg litt (Ikke for å virke “stalker”-aktig). Jeg håper at du fortsetter å skrive i en god stund til, for du gir meg håp at jeg også vil finne ut av alt myldret i Oslo, og få en såppas fin omgangskrets som det virker som du har klart å fått :)

  Veldig fint antrekk forresten :3

  1. Vet ikke hva annet jeg kan si enn tusen takk? Dette var en veldig fin kommentar, som jeg setter pris på! <3 Takk! (og jeg har nok lagt merke til deg i kommentarfeltet iblant, allikavel, hihi)

 2. Hei! Du tar så utrolig bra bilder!
  Så da lurte jeg på noe angående fotoutstyr. Kan du anbefale en god makrolinse?
  Jeg har et Canon EOS 500D speilrefleks med standard objektiv. Jeg har også en telelinse, men den blir egentlig aldri brukt.
  Derfor kunne jeg tenkt meg en god linse for å ta bra nærbilder.

  Takker for svar!
  God helg! :-)

  1. Halloi! Så koselig at du synes det, takk :-)! Jeg har ikke noe god peiling på objektiver; har en tendens til å sette meg inn i dem først når jeg er på jakt etter noe nytt. Kan hende noen av de som leser dette kanskje kan svare deg? God helg til deg óg!!

  2. Hei Nina! Jeg vil bare tipse deg om makroobjektivet jeg bruker: Canon EF-S 60mm f/2.8 USM Macro. Det tar svært skarpe og fine bilder, fokuserer raskt, samtidig som det er et herlig makroobjektiv som kan ta 1:1-forstørrelse-bilder. Mitt helt klart mest brukte objektiv, og ikke er det så dyrt, heller! :)

 3. Så utrolig fin farge ! Likte spesielt godt den søte jakka, og det ble fint med forskjellige blåfarger :-)

Kommentarer deaktivert.