Home » Hverdagsblogg » Innkjøp og gaver » Lush » Om to uker starter påskeferien min..

Om to uker starter påskeferien min..

Men, i mellomtida er det massemasse jobbing på både Lush og Pinpoint, og jobbtur til Milano med Pinpointgjengen allerede til torsdag! Bissi gørl, yes I am! Vi har derfor like godt allerede pyntet til påske i vårt lille krypinn, og på fredag kjøpte jeg med meg noen av årets Lushpåskeprodukter hjem:

The Immaculate Eggception; stort badebombeegg med en liten harepus inni! Tre badebomber i ett, med andre ord

Og verdens søteste påskegave; Hoppy Easter! Kaninnytteknytte med fine saker inni. Iiiih, søt!:

Et Fluffy Egg (badebombe med “Snow Fairy”-duft) og gjenbruksboblebiten the Carrot:

I påskeferien blir det nok mang en tur i badekaret ja, hihi!

I tillegg til påskepynt og Lushpåskevarer, har vi såklart skaffet oss vårlige påskeliljer som lyser lystig opp:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Nå fikk jeg også lyst til å pynte til påske :) Og så fikk jeg lyst på en tur på Lush ;) Gulroten var kjempesøt, og harepusen <3

 2. jeg syns det er litt dumt at det bare er to uker til påske, egentlig, fordi jeg begynner å få det travelt med noe skolegreier xD

  og så har jeg et spørsmål.. på siden av bloggen din her, hvor du har lagt inn tips til andre blogger og sånt, så sto det for et par måneder siden en nettbutikk der, som jeg ikke husker navnet på. husker du det? Det var vel to nettbutikker egentlig, og den ene het epla. men det er den andre jeg tenker på D:

 3. Friske påskefarger, det var fint på en sliten søndag! Gleder meg til påske!
  Tusen, tusen takk for kortet og teposene og tankene, Ina. Det var virkelig superhyggelig å finne konvolutten i postkassen i går. Det har vært noen tunge dager, og jeg satte veldig stor pris på oppmuntringen.
  Stor klem!

 4. Åhååå hoppy easter må jeg ha!! + alt det andre. :-D
  tror du påskeproduktene kommer til å være i nettbutikken rundt 7. April?

  1. Det kommer an på! De blir værende i nettbutikken helt til de blir utsolgt, og trolig er det igjen produkter til 7.april. Men, det er umulig å svare sikkert på!

 5. Hallo :) Jeg er bloggleseren som var innom Lush på lørdag med veninnen min :)

  Milano med jobben høres utrolig spennende ut, og er absolutt et sted jeg kunne tenkt meg å dra en gang. Og påske-tingene fra lush er absolutt en ting som jeg må få med meg neste gang jeg er på en lush butikk. :->

  Ha en fin jobb-uke, og god tur!

  1. Åjaa, det var deg ja! Men da husker jeg deg jo godt, også at vi har snakket på Lush før :-)! Husker navnet ditt godt, og synes det var noe veldig kjent med ansiktet, så da var jeg ikke så på villveie! Ha en flott uke :-D

 6. Hva er et analog kamera egentlig? Er det sånne som bildene kommer ut av med en gang? .__.
  Eller er det polaroid kamera’er som dytter de ut av seg med engang?

  Kamera’er er forvirrende saker..

  1. Analogkamera er betegnelsen på kameraene vi brukte før digitalkameraene kom. Hvor man må ha filmruller for å ta bilder, og bildene må framkalles i mørkerom. Kameraet du beskrives kalles polaroidkamera :-)

 7. Iiih, så mange fine påsketing! Jeg gleder meg til å komme innom på tirsdag og kjøpe nye Lushsaker, og hilse på<3 Bissi og flink gøøl!

 8. Så fint! Likte spesielt godt påskeharen, den var bare kejmpe søt! ♥ fine påskeliljer også, koselig med litt blomster nå på våren :-) håper mine blomstrer like fint snart også!

Kommentarer deaktivert.