Home » Piercingrelatert » Om strekking

Om strekking

Ettersom flere av dere som leser bloggen er interessert i piercing, og også har/har planer om å strekke ørene, tenkte jeg å dele denne informative folderen som vi har hos oss på Pinpoint, med dere. Det er nemlig mye en bør vite før en setter i gang med strekking av ører, for å få et pent resultat og for ikke å skade hullene. Internett florerer av myter angående temaet, så her kan det kanskje være duket for noen aha-opplevelser!:
str

Om noen av dere lurer på noe mer, er det bare å fyre løs i kommentarfeltet (eller på e-post via dette skjemaet), så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ååh, jeg har hatt så mange strekketabber </3 men nå tror jeg *bank i bordet* at hullene endelig er bra! Hvetekimolje har virkelig gjort susen, og føler jeg har fått mer spenstige øreflipper av den. Haha!

  1. Ta ut smykkene, og masser øreflippene med hvetekimolje (kan kjøpes på helsekost) hver kveld. Da bør de trekke seg sammen etterhvert, men hvor mye er umulig å si. Gi det et års tid, og blir det ikke tilbake til normalen, så må de syes igjen om du vil ha dem “tilbake”. Lykke til!

 2. Hehe! Eg las dette før eg begynte å strekke mine! Mine øyrer er kjempesta! De vil ikkje strekke,så seint går det jammen;)

 3. Har utvidet det ene øret, vurderer å ta det andre også. Har liksom sluttet å gå med øredobb i det, gidder aldri bytte og synes det er litt ubehagelig ift. det “store” hullet. Meen husker hvor lang tid det tok og at det gjorde litt vondt, så har liksom ikke fått gjort noe med det ennå. Personlig synes jeg ikke det er fint med kjempestore, men det er jo bare smak og behag! :-)

 4. Jeg har tydeligvis gjort alt riktig, og har heller ikke opplevd noen blowout eller lignende, men likevel gruer jeg meg for å strekke opp det siste øret til 10mm. Jeg har altså strukket ferdig det ene, og det andre er på 8mm.

  Nå er det sikkert to år siden jeg sist strakk noen av ørene, men jeg er rett og slett livredd for at det gjør vondt. Sist jeg prøvde å strekke det siste øret til 10mm så syntes jeg det gjorde så ekstremt vondt, til tross for at jeg tok en varm dusj på forhånd og psyket meg skikkelig opp.

  Jeg vet ikke om jeg faktisk gjør noe feil, eller om det rett og slett bare gjør vondt fra 8 til 10, men kan ikke huske at det gjorde det på det andre øret. Ellers så kan det jo hende at jeg bare plutselig ble veldig pinglete, haha.

  Har du noen tips til hvordan man kan gjøre det mindre smertefullt/lettere å strekke?

  1. Skjønner! Hehe, Ja, du må jo innom 9 mm først! Å hoppe over en størrelse er såklart vondt (og ikke så lurt). Lykke tiltil!

Kommentarer deaktivert.