Om ina

Kort introduksjon:
Risørjente bosatt i Oslo med min ektemann Åsmund. Livsnyter på høyt nivå, catlady, samler på Mummikopper og fine minner. Fargeglad, positiv og ekte.

Litt basic:
Navn: ina
Alder: 25 år
Født: 3. januar 1991
Stjernetegn: Steinbukken
Gift og kjæreste med: Åsmund
Høyde: 174 cm på sokkelesten
Skole: Nei

Litt om jobb:
Ca 90% stilling hos Pinpoint Piercing som resepsjonist, steriliseringsansvarlig og fotograf. Har jobbet der siden januar 2010. Les et innlegg om en typisk arbeidsdag på Pinpoint som jeg skrev for noen år siden her. Jeg jobbet også deltid hos Lush på Byporten fra oktober/november 2010, til august 2014. Da måtte jeg dessverre takke for meg der for å kunne jobbe i en høyere stillingsprosent på Pinpoint, da det ikke var behov for en liten fast Lushstilling på det tidspunktet, og jeg ikke kunne beholde min tidligere stillingsprosent.

Om Åsmund og kjærlighet og sånt
Åsmund og jeg ble kjærester 26. april 2004, og har med andre ord vært kjærester i overkant av elleve år. Det har værtnoen  fantastiske år! Hvordan vi ble kjent med hverandre, og ble kjærester, kan dere lese om her. Åsmund er født i tyrens tegn i 1989, gikk spillprogrammering på NITH, og jobber nå som programvareutvikler hos CGM Norge. Sommeren 2009 flyttet vi hjemmefra, og sammen til et lite rede her i Oslo fordi Åsmund skulle studere, og vi gjerne ville bo sammen. Han er den kjekkeste og fineste jeg vet om, er tålmodig, snill, morsom, utrolig smart, ærlig, åpen, kjærlig og veldig flink logisk. Min drømmemann! 1. juli 2013 gikk han ned på kne og fridde til meg! Såklart sa jeg ja, og 26. juli 2014 giftet vi oss i Risør :-) Bryllupet finner dere masse informasjon om i bloggkategorien bryllup.

Om meg, sånn ellers:
Jeg er oppvokst i Risør, og elsker virkelig Risør! Familien min bor i Risør, og jeg reiser dit så ofte jeg kan, og drømmer om å få flytte tilbake dit en vakker dag. Fargeglad, positiv, ærlig, åpen, generøs, utadvendt, sta, rar, utålmodig, snill og morsom er ord som beskriver meg godt. Jeg er avholds når det gjelder alkohol, tobakk og narkotika, og spiser fisk, men ingen andre former for kjøtt. Det kutta jeg ut i august 2009. Jeg er veldig glad i familien min og vennene mine, dyr, fargerike kjoler, naturen, fotografering, bandet Mew, kroppskunst, miljøvern, blomster, matlagning, sjåpping, sommerfugler i magen, musikk, film/TV, turer, kunst, blogging, skjærgården, å føle seg fri, Lush, latterkrampe, myke kyss, spennende mennesker og å leve sunt.

Har du spørsmål kan du alltids sende meg en mail (mewkidblogg@live.no) eller legge igjen en kommentar :-)