Home » Q&A » Om dama bak bloggen/om bloggen-lista

Om dama bak bloggen/om bloggen-lista

Hallo! Etter saken om bryllupet vårt på Kvinneguiden, har det dukket opp flere nye fjes her inne. HALLO TIL DERE (og dere fastiser også, naturligvis!). Derfor tenkte jeg å dele en “dama bak bloggen-liste” med dere, hvor dere nye kan bli litt bedre kjent med meg, og hvor dere “gamle travere” kanskje lærer noe nytt? Uansett! Here we go:
IMG_5059
Hva heter du?:
– På nettet har Mewkid vært navnet mitt de siste 9+ årene, men mitt egentlige navn er Ina Veronica

Hvor gammel er du?
– 24 år, født i steinbukkens tegn 3. januar 1991

Sivilstatus?
– Gift (26. juli 2014), kjæreste (26. april 2004) og samboer (5. august 2009) med min bestevenn gjennom 11 år, Åsmund <3. Drømmemannen fra eventyrene, med verdens vennligste personlighet og flotteste utseende

20
Foto: Karina Jensen

Jobb?
– Resepsjonist og steriliseringsansvarlig på (etter min mening) Norges beste piercingstudio, Pinpoint Piercing, siden januar 2010, samt fotograf og blogger

Hvilke kroppsmodifikasjoner har du?
– Seks piercinger, fem tatoveringer og en scarification i skrivende stund

IMG_8752

Hvilket kamerautstyr bruker du?
– Canon i mitt hjerte! Kamerahuset Canon EOS 5D Mark II med objektivet Canon EF 50mm f/1.2L USM er mer eller mindre mitt standardkit. Ellers bruker jeg saker og ting som står listet opp her

Hvor lenge har du blogget?
– Denne bloggen har eksistert i ganske nøyaktig 7 år, men jeg begynte så smått å blogge på en annen blogg omlag et år før denne så dagens lys. Først eksisterte denne bloggen på blogg.no, men i 2010 kjøpte jeg eget domene, og har siden da blogget på mewkid.net

kk
Hvorfor blogger du?
– Jeg har skrevet dagbok så lenge jeg kan huske, og ble interessert i foto tidlig. Da jeg skjønte at dette kunne kombineres i noe som kaltes en blogg, min egen lille tumleplass på nett, var jeg frelst. Med tiden har det blitt en veldig moro hobby/jobb, hvor jeg kan dele tekster og bilder med ivrige lesere, familie og venner

Har du fått noe positivt ut av bloggingen?
– Ja, så absolutt! Flere av de jeg nå kaller mine nærmeste venner, har jeg blitt kjent med som følge av bloggen. Bloggen har også bidratt til at jeg har fått oppleve utrolig spennende saker, som f.eks å intervjue medlemmer fra mitt all time favorittband Mew, være ambassadør for Dyreverndagen og dermed kunne vise mitt engasjement for dyrevern, og å gjøre fotojobber for flotte mennesker. Rett og slett gjøre noe jeg brenner for!

17020498403_03196831a3_c
Foto: Synne

Hvorfor bloggnavnet Mewkid?
– Mewkid dukket opp i hodet mitt da jeg skulle lage meg profil på nettstedet Blink i 2004(?). Mew fordi Mew er (og var) favorittbandet mitt, og kid fordi jeg var en kid (/barn) på den tida. Navnet ble med meg over i Nettby i 2006(?), og da jeg der opparbeidet meg en del ivrige følgere, var det naturlig å beholde navnet videre til blogguniverset. Nå kan jeg ikke like godt kvitte meg med det heller, da det liksom har blitt “meg”!

IMG_9591
Litt kjapp tilleggsinfo?
– Kjøttfri (skal jeg puttes i bås, passer betegnelsen pescetarianer best! Spiser med andre ord sjømat) siden august 2009, avholds til alkohol, tobakk og rusmidler, frivillig barnefri, dyr- og naturelsker, Risørpatriot, Mummikoppsamler, fargerik på både innsiden og utsiden, og livsnyter på høyt nivå!

IMG_2989
Noe mer dere funderer på? Fyr løs i kommentarfeltet!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. husker deg fra nettby, rart å tenkte på at jeg har fulgt deg hele veien siden da! (føler meg også litt stalker, ettersom jeg har lest bloggen din alle disse årene, hehe)

  1. Det er en god stund, hoho! MEN, jeg synes det er såååå koselig! Ikke stalker, bare veldig hyggelig. Jeg setter så enormt pris på dere som har hengt med her så lenge, at du aner ikke. TAKK!

 2. Hei! Ligger det bilde av scarificationen din ute på bloggen? Prøvde å søke, kan ikke huske å ha sett den før :)

  1. Nope, det gjør det ikke! Har ikke postet den hverken her, på IG eller bloggens FB. Jeg tenkte å vente med å poste bilde til den er helt grodd, og i og med at jeg gror ting ganske dårlig, tar det jo litt tid. Men, det kommer altså! En eller annen gang, hehe! Dessuten er det jo ganske ekstrem kost for mange, så jeg tenker at et helt grodd bilde er best, så får jeg heller legge bilder fra prosedyren i en klikkbar lenke, så kan folk se om de ønsker.

 3. Har nevnt dette ti tusen gang før, men Jeg har fulgt bloggen din fra dag en! Kan jeg få være litt stolt over det? Hihi… og det er du selv som har fått meg til å følge deg. Du husker det nok ikke, men du tok kontakt med meg via nettby fordi du fant en felles interesse, vi begge elsket mew! Hihi, da sneik jeg jo så klart på profilen din, siden den dagen har jeg “stalket” deg :) bloggen din er den fineste! :D

  1. JA, vær stolt! Jeg er i alle fall det? Hoho! Det er så gøy! Og æææ, du, det husker jeg ikke!! Så himla vittig i grunn! Men, det forundrer meg ikke. Vi var jo svært få frengers på den tida der. Husker “ingen” visste hva Mew var (hæ, den Pokémon’en?!), så det var nok moro for meg å finne en som delte entusiasmen. Hoho, takk for at du delte det, for det var helt borte for min del! Tuuusen takk for det, det er kjempehyggelig å høre at du fortsatt trives her!

 4. Visste ikkje at du hadde scarification?! Og eg har nilest bloggen din i mange år. Har du lagt ut innlegg om det? Eller vist bilete? Om du ikkje har gjort det, så er det eit ønskeinnlegg frå meg altså! :D Eller kanskje eit samlingsinnlegg om kroppskunsten din?

  1. Tok den 13. april, så det er ganske nytt! (kopierer litt av svaret til ei annen en som lurte ovenfor her, jeg = *søndagsslapp*) Har ikke postet den hverken her, på IG eller bloggens FB. Jeg tenkte å vente med å poste bilde til den er helt grodd, og i og med at jeg gror ting ganske dårlig, tar det jo litt tid. Men, det kommer altså! En eller annen gang, hehe! Dessuten er det jo ganske ekstrem kost for mange, så jeg tenker at et helt grodd bilde er best, så får jeg heller legge bilder fra prosedyren i en klikkbar lenke, så kan folk se om de ønsker. Et oppdatert innlegg om kroppskunst burde jeg nok få til en gang, ja! Takk for tips!

 5. Oi, den scarificationen gleder jeg meg til vi får se(?) Veldig spennende!
  Har fulgt deg lenge nå… er vel en 7-8 år vil jeg tro, fra Nettby-dagene, hehe :-)

  1. Så koselig at du synes det er spennende, hihi! Hoho, ja, du er en skikkelig kjerneleser, rett og slett. Loooove it! Setter enormt stor pris på at du fortsatt henger med her Marit, men det vet du vel!

 6. Hei fine deg! :)

  Jeg har fulgt bloggen din siden 2009, og selv om det sikkert høres rart ut, føler jeg at jeg virkelig kjenner deg nå. Jeg har gledet meg til bryllupet deres (og spesielt til å få se den fantastiske kjolen din, iiihhh!!), vært spent på å få se de nye tatoveringene dine, og blitt inspirert over alle de positive, fargerike og spennende dagene dine! (Håper ikke dette får meg til å høres ut som tidenes stalker, haha!)

  Så en ting er sikkert, om jeg en gang treffer deg på gaten kommer du til å få tidenes klem, haha!

  Håper du får en super langhelg videre :) klem!

  1. Iiiiih, for en superhyggelig kommentar, AM!! Såååå koselig å høre, og så stas at jeg får være med på å spre glede. TUSEN TAKK for det!! Ja, lov meg en skikkelig klem hvis du ser meg en dag. Jeg synes det er så innmari fint å hilse på dere lesere, så ikke nøl! (Du er ikke stalker, bare veldig koselig!) Ha en nyyydelig helg videre! Klem!!

 7. Haha! Har faktisk fulgt deg siden nettby jeg og. Good times, hæ? :-D Gleder meg til å se scarificationen din (selv om jeg blir litt “Ææææh… det må ha gjort så sykt vondt!! Haha!) Håper du fortsetter blogginga noen år til, spennende å se de fine bildene du tar, oppskriftene og alt det andre fargerike :-D

  1. Hohoho, hurra! Det er så trivelig at så mange av dere fortsatt henger med. Kjempegøy, TAKK! Vet du, det var som å tatovere seg. Først skjæres grunne linjer, så smøres det inn bedøvelse før resten av jobben gjøres. Dermed kjente jeg ikke noe underveis, og den grunne skjæringa kunne sammenlignes med lydløs tatovering, synes jeg. Veldig fascinerende! Hihi, jeg håper du fortsetter å henge med her, og å kommentere. Det setter jeg veldig, veldig stor pris på!

 8. Jeg husker så godt at jeg tilfeldigvis ramlet innom siden din på nettby, og etter det har jeg fulgt bloggen din fast! Mitt mål er å bli flinkere og flinkere til å legge igjen spor i kommentarfeltet ditt, for jeg synes jo bloggen din er den soooleklart beste :-) blir så glad av å kikke innom her, og synes du er et kjempeinspirerende menneske. På disse årene har det vært så gøy å få følge deg i flytting, ny jobb og ikke minst det fantastiske bryllupet deres! :-D tusen takk for at du lyser opp dagene til oss lesere, Ina! :-)

  1. Aww, så fint at du har vært her så lenge nå! Det er veldig motiverende med kommentarer, så at du går inn for å legge igjen mange spor, er kjempegøy for meg. TUSEN TAKK! For ros også, iiih! Jeg er så glad og takknemlig for å kunne være en inspirasjon. Tusen takk for at du følger, Ida!

 9. Du er så koselig og trivelig og alt det der, Ina! Selv jeg som er litt fargesky av meg blir virkelig GLAD av å innom bloggen din! :)

  1. Fineste MAREN heter det<3 Ja, det synes jeg også! Blogging/internett er bra noen ganger (nå hører jeg på podcast fra Radioresepsjonen, og de begynte akkurat å synge Aquarius i spalten “Radioen er din”, hahah!!!)

 10. Jeg har bare fulgt med i noen måneder (har bladd meg bakover i det fargerike arkivet, da) – men, som du kanskje har forstått, er jeg superfan både av deg og bloggen. Du gjør internett til et bedre sted, Ina, og pga tidsforskjell er jeg så heldig at jeg kan starte dagen min med innlegg fra deg som ligger flere timer foran meg i løypa :-)

  1. Det har jeg! Det står at denne kommentaren er den 32. du legger igjen her inne, og det er absolutt kjempebra! Så utrolig hyggelig å høre, og at du er så ivrig i kommentarfeltet setter jeg kjempestor pris på! Hoho, ja, det er vel gøy, med tidsforskjellen!

 11. Jeg sier som de over her: SCARIFICATION? :D Visste du skulle ta, men ikke at du hadde tatt (mener du skreiv noe om at du planla det en gang). Gleder meg til å se når den er grodd! Hvor er den lokalisert hen?
  Når det kommer til hvor lenge jeg har fulgt deg så er det også fra nettbydagene for min del. Det var i allefall der jeg fant deg først. Fant vel bloggen din via noen andre på facebook i ettertid, og mente jeg kjente igjen navnet mewkid, hehe :P Mange av mine valg av frisyrer og hårfarger har jo i ettertid tatt inspirasjon fra deg, og du er grunnen til at jeg har greid å komme meg ut av det herre “grå mus” skallet. Bloggen din er en positivitet i hverdagen, og det er alltid moro å lese når du kommer med nye ting. Skulle ønske jeg greide å holde min blogg like oppegående som du klarer med din! Kanskje en dag? Prøver i hvertfall :)

  1. Hehe, ja, jeg kom meg rundt og fikk fikset meg det til slutt! Den er på ribbeina! Så gøy at du også har hengt med så lenge, OG ikke minst at jeg har kunnet være til inspirasjon! Det er sååå hyggelig å høre! Tusen takk! hehe, ja, det er bare å stå på, så lenge du har lyst!

 12. åh, endelig fant jeg bloggen din igjen! for flere år siden, da jeg selv blogget, var jeg fast leser av bloggen din på blogg.no! så sluttet jeg å skrive, og forsvant helt fra bloggverdenen selv og mistet helt oversikten over bloggene jeg fulgte. men nå fant jeg deg igjen, og herreguud så gøy :-D og det morsomste er, i dette innlegget har du postet et bilde av deg selv og to venninner, og hun i midten er fast kunde på butikken jeg jobber i, på bøler her i oslo. hihihi, verden er så liten!
  nei, åh jeg ble så glad nå! *hurra*

  1. ÅÅÅ, HEI!!! For en utrolig koselig kommentar!! (Måtte lese den høyt for Åsmund, hihi!) VELKOMMEN TILBAKE! Nå ble jeg veldig, veldig glad, hihi! Så morsomt at du jobber på Bøler (Coop på Bølersenteret??) Vi bor rett ved Bøler, og jeg er der fra tid til annen for å besøke Ine (din kunde). For en liten verden, ja! Håper du koser deg her inne, og legger igjen flere spor. Hjertelig velkommen er du uansett!

   1. åååå, nei så koselig at du måtte lese den høyt, hahha. sånt blir man jo bare glad av! stemmer det, coop på bølersenteret! vel, nå har jeg satt bloggen som en av mine favoritter i nettleseren, så du skal ikke se bort i fra at jeg legger igjen noen spor framover. håper du fortsetter med det du gjør. du gjør jo andre så glad! hihihi klem klem

    1. Hihi! Hoho, da får du hilse på om du ser meg der en dag. Er der en sjelden gang i blant, nemlig, hehe! Ja, gjerne,gjerne! Så hyggelig. Klem!

 13. Fine, fine Ina. Jeg husker jeg beundret seg i Nettby-dagene, også så jeg deg helt tilfeldig en dag i byen i Arendal. Jeg ble så starstruck at jeg ikke turte å si hei! Det har vært såå gøy å følge bloggen din så lenge, jeg håper du fortsetter å spre glede og farger i mange år til!

  1. ÅÅå! Jeg husker så godt e-postadressa di også! Hihih, starstruck av å se meg<3 Så koselig! Tuuusen takk for en så hyggelig kommentar; jeg håper også på å kunne fortsette i mange, mange år!

Kommentarer deaktivert.