Home » Q&A » Om dama bak bloggen, III

Om dama bak bloggen, III

Hallau!
Etter en veldig hyggelig omtale på bloggen til fargerike Kristin, har det dukket opp flere nye fjes her inne, og jeg tenkte jeg like gjerne kunne ta en aldri så liten introduksjon av meg selv i den forbindelse! Hjertelig velkommen skal dere være :-) Så, nå kjører vi!:


Hva heter jeg?:
Har hett Mewkid på nettet de siste 10+ årene, men mitt egentlige navn er Ina Veronica. Jeg lyder dog begge navna!

IMG_50591

Hvor gammel er jeg?:
Jeg er ganske nøyaktig 25 1/2 år, født i steinbukkens tegn, 3. januar 1991

Hvor kommer jeg fra, og hvor bor jeg?:
Jeg er opprinnelig fra sørlandsbyen Risør, hvor det er idyll i bøtter og spann, men ingen snakker den klassiske sørlandsdialekta. Seinsommeren 2009 pakket jeg sakene, og flyttet med min kjære til Oslo, og siden har vi bodd der. Først i Iladalen i tre år, så tre og et halvt år på Skullerud, og for bare litt siden flytta vi til Kampen. Om et par år håper vi å flytte tilbake til hjembyen vår igjen, for godt!

Sivilstatus, da?:
Jeg var så heldig å treffe blink da jeg ble kjæreste med Åsmund som 13 åring, 26. april 2004, og i de siste 12 årene har levd uadskillelig i sus og dus<3 26. juli 2014, det året vi feira 10 år sammen, giftet vi oss i et fargesprakende drømmebryllup det har vært skrevet om i både lokalavisa, på Kvinneguiden, Rock’n’Roll Bride og som vi har vært intervjuet angående på TV2s God Morgen Norge. Stas!

austagder

intervju

Hva jobber jeg med, borstett fra blogg/fotografering?
Pinpoint Piercing, hvor jeg har jobbet siden januar 2010. Der gjør jeg alt fra kundebehandling, rengjøring av studioet og kontaminert utstyr, tar bestillinger fra leverandører, bytter piercingsmykker på kunder i ny og ne, til administrering av Facebooksiden til studioet, behandler ordre i nettbutikken og knipser bilder til nettbutikken. En hel del med andre ord, utenom den faktiske piercingdelen, hoho!

IMG_53711

Litt kort om ektemannen min?:
Åsmund er to år eldre enn meg, født i tyrens tegn 11. mai 1989. Han er utdannet programmerer, og jobber som konsulent, ansatt i firmaet KnowIt. Han er den snilleste, morsomste, mest omtenksomme personen jeg kjenner, min aller beste venn, og min livs store kjærlighet. Vi deler verdier, ønsker og drømmer, fine opplevelser og hverdagen sammen. Åsmund er en skikkelig datanerd, har et kunnskapsnivå jeg ikke har sett maken til, er ekstremt flink praktisk, er tålmodig og viljesterk.

IMG_0114

Hvilke kroppsmodifikasjoner har jeg?:
Jeg har i alt åtte tatoveringer, en scarification, og sju piercinger i skrivende stund

IMG_3644

Fortell litt kort om bloggen?:
Navnet Mewkid laget jeg som en følge av at jeg er superfan av det danske bandet Mew, og har vært det siden 2003, og siden jeg den gang jeg fant på navnet var et barn (=kid) ble det like godt kombinasjonen Mewkid! Navnet Mewkid fulgte meg på både nettstedene Blink og Nettby, hvor jeg var en flittig bruker. I 2008 fant jeg ut at jeg ville prøve meg på blogging, og siden da har jeg holdt fortet! Med bloggen ønsker jeg å spre positiv energi, inspirere til fargebruk, og til å nyte livet og å være seg selv fullt ut, på godt og vondt. Livet er for kort til å være grått!

Jonas-Bjerre-Skral-1

Fortell litt kort om Ina Veronica?:
Prøver å alltid se det positive i alt, er dønn ærlig, kjøttfri, elsker dyr og brenner for dyrevern. Gråter lett, både av glede og av sorg. Er til å stole på, omtenksom, morsom, fargerik og sta. Tror på det gode i mennesker, men har vanskelig for å tilgi svik, interesserer meg for fotografering, liker gode filmer og musikk. Lidenskapelig, opptatt av miljø, glad i god mat og matlaging, barnslig og moden på samme tid, reiseglad, kreativ, frivillig barnefri, alkoholfri og rusfri. Opplever størst glede av å gi, står på til siste slutt for det jeg brenner for og tror på, og gir aldri opp ;-)

010

Det var litt om meg! Spør gjerne hvis dere lurer på noe mer!
Fortell litt om dere da vel?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Psst du mener vell at du har vert fan av Mew siden 2003 og ikke 2013 ;) Fint med et sånnt introduksjons innlegg av deg selv og din supre mann. Dere er virrkelig noe å se opp til! Ha en nydelig dag :D

  1. Haha, seff! Takk, det er godt noen kan korrekturlese skikkelig her :-P! Åå, så koselig at du likte det, selv om det nok ikke er noe særlig ny informasjon for deg der;-D! Ha en finfin uke selv!

 2. Du er et så fint menneske du Ina! Tenk at jeg har fulgt deg siden fra omtrent starten av bloggingen din!
  Håper du får en superherlig sommer og håper du får tatt noen kule bilder mens du er i Las Vegas og New York! :D Jeg reiser til Riga, Latvia om litt under to uker, det blir såå spennende!

  1. Åh, tusen takk, Camilla<3! Det håper jeg også, jeg er så spent! Yay for ferie, håper den blir knallbra (og at det bare er bra vær!). God tur!

 3. Jeg er så glad i tatoveringene dine!
  Holder på med designet til min #2 nå (altså, jeg tegner ikke selv, men kommer med innspill) – og vet at det snart blir en tredje også. Og den må nok bli like fargerik som dine.

  1. Iiih, tusen takk! Åiåi, så gøy! Blir det noe stort, og hvor skal de sitte? Fargetatoveringer er fint! Lykke til med planlegginga!

   1. Jeg har allerede en rev på venstre underarm – ganske stor, dekker liksom nesten hele. Og nå blir det tilsvarende, bare en bjørn på høyre :) DRITFIN kjole du har kjøpt i dag!

Kommentarer deaktivert.