Home » Reiser » Oktobertur til London

Oktobertur til London

london-mewkid
London calling, igjen! Om bare en måned bærer det avsted til London, hurraaa! Denne gangen er det beste Ane og jeg som reiser sammen, på en venninnetur som skal fylles med sjåpping (svir av en grei slant på Lush Oxford St., lett!) og hygge, en oktoberhelg. Enda det føles som om jeg var i London ganske så nylig, er det faktisk snart gått et år siden Åsmund og jeg var der rett oppunder jul i fjor. Jeg merker jeg har savnet byen en god del, og det skal bli skikkelig herlig å besøke Englands hovedstad i (forhåpentligvis) all sin høstprakt. Iiik, jeg gleder meg!

Planlegger noen av dere en utenlandstur i høst?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så herlig å ha en utenlandstur å glede seg til! :) For min del blir det ikke noe reising før neste år pga ny studentstatus, men sånn blir det bare innimellom :)

  1. Kjempeherlig! Kjedelig, men veldig forståelig, at det ikke blir så mye reise. Er dog lurt å prioritere studier, ja!

 2. Åh!
  Jag har inte varit i London sedan våren 2012, det är alldeles för länge sedan då det är min absoluta favouritstad!
  Själv funderar jag på att ta en kryssning till Helsingfors för där har jag inte varit ännu.

  1. Det er lenge siden, ja! Kan anbefale en desembertur dit, hvis du ikke har vært der på den tida før. Det var veldig fint! Håper du får tatt deg en tur til Helsingfors!

 3. Åh, London er også en av mine favorittbyer å reise til!
  Selv reiser jeg faktisk til Sør-Afrika om en uke, skal være der en måned før jeg reiser videre til Thailand og blir der en måned! Skal jobbe som frivillig på dyrereservat og gleder meg masse! :D

  1. Samme her! Må liksom dit en gang i løpet av et år, føler jeg. Tradisjon nesten, hoho! Åh, så innmari spennende! Også med dyr da<3 Iiih! Du må ha KJEMPEGOD TUR! Kos deg masse, og hils alle dyra fra meg, hihi!

  1. Takk for tipset! Jeg tror jeg har fått anbefalt det stedet tidligere også, så jeg bør vel egentlig få fingeren ut, og dra dit. Tusen takk!

 4. Herlig! London må være en av de kjekkeste byene jeg vet om. Så mye fint og kjekt å se på! Ingenting er som en god vennetur med godtfolk. God tur! :)

  1. Så enig så enig! Gleder meg veldig, og det blir spennende å besøke byen på høsten, for det har jeg ikke gjort før. Tusen takk!

 5. London er heeerlig! Jeg drar til Malaga første uka i november, satser på at det blir litt ålreit det og;)

 6. Så gøy! :D London er så bra :D

  Skulle gjerne reist en liten tur i Desember (selv om det ikke er i høst akkurat :P ), men desverre strekker ikke pengene til :/

Kommentarer deaktivert.