Home » Favoritter » Oktoberfavoritter 2015
 1. Kjekt innlegg, fikk meg til å tenke over hva jeg er glad i akkurat nå;
  Duftlys, pledd og Tim Burton filmer på kalde høstkvelder. Laksekarri. Iskaffe, selv om det ikke akkurat er sesong. Vinter Mummikoppene, gleder meg veldig til å finne de fram, og få taki den nyeste! Det er jo veldig straks tid for det nå syns jeg, de har gjemt seg i kjøkkenskapet mens sommerkoppene har vært fremme, hoho.

  1. Så koselig at du likte det, Marit! Duftlys<3 Har fått dilla! Og der sa du noe, med Mummikoppene. Kanskje på tide å bytte rundt snart, ja? Hurra!

 2. Det må bli et pledd i 100% ull, og teddytøfler i 100% ull, såå behagelig på kalde dager her i nord. Ellers er kaffe chocolate, ullundertøy, duftlys og toast også høyt oppe på listen:-)

 3. Kjolen din var råfin :) og du har en utrolig fin blogg:) et spørsmål, jeg vurderer sånn septum ,men jeg synes ikke det smykket med sånn kule er så fint, er det eneste smykket man kan ha i første gangen? på forhånd takk:)

  1. Tuuusen takk! Hos oss på Pinpoint har vi en god del forskjellige smykker det går an å sette som førstegangssmykke i en septumpiercing. Ta gjerne turen innom for en prat, og for å få se litt på utvalget!

 4. Favoritter i oktober er lange varme cardigans (endelig er det kaldt nok til å bruke dem igjen), ullsokker, leppeskrubben jeg fikk på kjøpet sist jeg var innom Lush, appelsinjuice og sangene fra Aladdin på norsk :D

  Forresten! Hvordan er Cup O’ Coffe masken? Har så lyst til å prøve den, men er litt redd for at den kommer til å forårsake mer kviser. De som har skrevet omtaler på Lush har delte meninger; noen har fått kviseutbrudd, hos andre har de blitt ‘bedre’ (mindre kviser) :P

  1. Ja, varmt tøy er kjempekos! Jeg har bare prøvd maska tre ganger, og jeg merka bare at det var skikkelig god skrubb i den, at den lukta godt og huden ble silkemyk. Du kan spørre om en tester på Lush neste gang du er der, så kan du sjekke åssen du synes den funker for deg!

Kommentarer deaktivert.