Home » Ønskelister » Samling » Ögonblick på stranden

Ögonblick på stranden

mummisommer2015
Ok, så blir det en til Mummikopppost her inne, før april: Årets sommerkopp fra Mummiuniverset er rett rundt hjørnet, og jeg gleder meg naturligvis! Ikke skjønner jeg helt hvordan jeg har klart å surre det til, men da jeg sist skrev om det nyeste tilskuddet i Mummikoppsamlinga mi, refererte jeg til den som kopp nummer 39. Det stemmer ikke, for da både Åsmund og jeg telte igjennom samlinga flere ganger, kom vi til 40! Altså har jeg i skrivende stund 40 Mummikopper totalt, og sommerkoppen blir nummer 41 den dagen den kommer i hus! Hurra! Koppen kommer i butikkhyllene i april.

Flere enn meg som gleder seg til å få kloa i årets Mummisommerkopp?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Gleder meg veldig! Jeg driver også å surrer med hvor mange kopper jeg har, men er ganske sikker på at jeg har omkring 50+ :-)

  2. Jeg gleder meg også, synes den er så fin! Jeg har nylig begynt å samle og angrer meg for at jeg ikke begynte før, for de som har utgått er ganske dyre.

    1. Så enig!! Hoho, ja, det er sånn jeg har tenkt også. Tenk så mange fine kopper jeg har gått forbi i butikken! Åh. JAJA.

  3. har 13 etter å ha solgt unna de jeg liker minst, nr 13 er sopeboble koppen, å den står trygt i glass skapet mitt sammen med matchende skål, begge med etikett, skal kjøpe stockmann koppen snart, etter det skal jeg samle noen tinnkopper til sønnen min :) har allerede skaffet han drikkeflaske og matboks :D

  4. Åja! Gleder meg til den kommer! Også må jeg få kløra i den nye Lille My og Snusmumerikken :-) Som Hanne Beate angrer jeg på at jeg ikke begynte å samle før, har “bare” 11 kopper til nå (begynte i fjor!).. Har så lyst på Hemulen, Fillyfjonka og den sorte Mummipappa-koppen – er så lei meg for at de er ute av produksjon! Har sett meg ut den gamle Mummimamma-koppen på Jernia, så den blir vel først – i frykt for å “gå glipp av” ;-)

    1. Iiik, snart, snart! Du får trå til på Mummimammakoppen nå, før den også er borte! Og holde øynene åpne for Hemulen og Fillifjonka, for det kan jo alltids hende at de dukker opp til en rimelig penge et sted! Lykke til med koppejakten!

  5. Oh yes, gleder meg veldig til å kunne få kjøpe sommerkoppen! Syns den er så nydelig <3 Utrolig fin mummikoppsamling du har :)

Kommentarer deaktivert.