Home » Innkjøp og gaver » Interiør » Samling » …OG! Nummer 39!

…OG! Nummer 39!

IMG_4970
Jah, med så mye Mummikopper det har vært her inne denne uka, er det nesten blitt til en Mummiblogg, haha! Jeg lover mindre Mummi framover nå altså. I alle fall fram til april, for da kommer vel årets sommerkopp ut? Hurra! Koppen ovenfor heter Hold Vannet Rent, og er kun til salgs på nett og i Sverige, og er en spesialkopp i samarbeid med organisasjonen Hold Sverige Rent. Jeg hentet mitt eksemplar på posten torsdag kveld, og elsker den allerede! Så innmari søt og fin og ååh! Enige?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åh, den koppen er så fin! Heldig :D Skal til Sverige om ikke så lenge, og forhåpentligvis får jeg kjøpt den på Nordbysenteret :) Syns ikke det gjør noe at du skriver om Mummikopper jeg haha… samler på dem selv. <3 Så for meg gjør det ingenting ^^

  1. Jaa! Nydelig, rett og slett. Og så fin rosafarge! Lykke til med koppejakten, jeg tror også du finner den det altså. Så bra du ikke er lei, hehe!

 2. Den var utrolig fin. Tror dette er en av favorittene mine blant de koppene du har vist. Bra innkjøp :-)

 3. Mummi <3 gleder meg sånn til å få den selv, venter spent! Kunne du kanskje lagt med et bilde av hele koppesamlingen neste gang det kommer en nyanskaffelse? :-)

  1. Det skjønner jeg godt, hoho! Var gøy at det gikk så fort med frakta osv! Ja, det kan jeg såklart få til! Kan gjøre det i april, når den nye kommer i hus, tenker jeg!

 4. Jeg også fikk den flotte koppen i posten i dag :) så fiin! Har vært ute på jakt etter de to koppene som gikk ut i 2014 og fant begge i Oslo i dag. Så happy! Tre nye kopper på en dag fortjener en tommel opp :)

 5. Hurra for Mummikopper!
  Oppmerksomheten min ble derimot fort rettet mot Kinder Hippoene. Har du kjøpt de i Norge? Isåfall må jeg få spørre om hvor *englefjes*
  Har nettopp vært i London og hamstret de for samboeren, for jeg finner dem ingen steder ellers.

  1. Jaa! Du, det skjønner jeg! Jeg forelsket meg i dem da jeg fikk de i en Kinderkalender i 2008, og etter det fant jeg de kun i England. Deretter fant jeg de ikke der mer (de finnes der tydeligvis da, siden du fant dem! Hurra!), og har lett over alt i utland og innland, på flyplasser og i Tyskland. Men nå! På Dropsen på Østbanehallen selger de dem for 8,- per. LYKKE! Dropsen har utsalgssted i Stavanger, Sandnes, Sandvika og Strømmen også.

   1. Omg!! Fantastisk!
    Men ja, måtte nå innom flere butikker og kiosker i London, og da jeg først fant dem tok jeg alle pakkene de hadde xD fant dem i en butikk som heter Poundland. Men takk, nå blir det en tur på Dropsen til uka! :-D

Kommentarer deaktivert.