Home » Innkjøp og gaver » Piercingrelatert » Nytt til ørene og nesa

Nytt til ørene og nesa

Kjøpte meg litt nye smykker på Pinpointjobben, jeg! Den tykke ringen på 2,5 mm jeg hadde i septumpiercingen, ble byttet ut med to ringer på 1 mm i 18 kt gult gull fra Anatometal. Smykkene i nesevingene mine skal også byttes ut på sikt, til noe med gullinnfatning. Men, det kan ta litt tid i og med at smykkene lages på bestilling. Til de strukkede ørene mine kjøpte jeg dråpeformede glassplugger fra Gorilla Glass. Moro med litt forandring og noe nytt!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Taaakk:-D Er veldig fornøyd! Det skjønner jeg godt at du gjør. Kom deg til Pinpoint å få strukket den opp igjen da:-D

  1. Takk! Det er det som må til, hoho! Ja, det var de ja! Tenkte det kanskje var de du mente, men var ikke helt sikker. De er veldig fine!

 1. Fint! Passer godt med gull til det høstrøde håret ditt :D

  Det er så altfor mange fine smykker hos dere på Pinpoint. Vil ha alle sammen, hihi >:3

  1. Takk:-D Føler gull passer veldig bra til hårfargen jeg også, så jeg har fått litt gulldilla, hoho! Ja, ikke sant, hehe? Du får ønske deg gavekort fra oss til jul:-D

 2. Så flott du ble (og alltid har vært, selvsagt) Ina! :D De gullringene kledde du virkelig, og de dråpeformede glasspluggene var utrolig fine!

  1. Tusen takk, Emilie! Er litt uvandt med så små smykker i nesa, hehe! De er veldig fine, ja! Gorilla Glass er så flinke!

 3. Gratulerer! Veldig fint:) Leppestiften din var også shiiitfin! Kan jeg spørre hvilket merke det er, og hva den heter?

 4. Du som er lushdronningen! Jeg har et spørsmål, på snowfairyflasken står det at man kan levere inn korken til resirkulering, men finner ikke noe om dette på den norske nettsiden, er dette noe man kan gjøre i Norge også? ^^

  1. Hehe, stemmer! Du kan gjerne levere inn korken hos din Lushbutikk her i Norge, men siden vi har så velfungerende kildesortering her i landet er det ikke “noe vits”. Det eneste vi gjør med den i så fall, er å resirkulere den i vanlig plastsøppel. Derfor kan du like godt resirkulere den, og flaska, hjemme. Men! De sorte pottene, de kan du vaske godt og ta med til oss! Har du med fem stykker, får du nemlig en gratis fersk ansiktsmaske i belønning:-)

 5. Så fint. Den fargen passer virkelig på deg.
  Det lebestiftet du har, er det noe som passer på damer som ikke er så veldig mørke i huden. Jeg er veldig lys og hvis jeg får si det så ser du ikke så veldig solariebrun ut. Såg at den kom fra Lush. Mulig jeg spør dumt nå, men finnes det en butikk som heter det? (Skjemmes på forhånd…)

 6. Det var kjempefine nye smykker lillepus! Klem fra mamma, og ps veldig fint dere hadde julepyntet.

 7. THAT’S IT! Skal definitivt ta septumpiercing. Får dra innom Pinpoint så snart jeg kan!

  Ps, alt kler den smukke!

  1. Go for it! RIng oss på forhånd for å bestille time, så er du sikker på at vi har tid til deg når du kommer! Takktakk:-)

 8. GOSH, så utrolig fint det var med de to ringene i nesen <3 Elsk!
  Har litt lyst å bevege meg til å ta et slikt hull der jeg også. Men får liksom ikke helt bestemt meg hihi :). Dråpe formet til ørene, er også super fint, fint med forandringer :). Mine strekte øreflipper er litt merkelige, vet ikke om jeg får inn en dråpe i dem egentlig, selv om jeg har sett på dråpe formet mange mange ganger. Fint er det iallfall!:) Grattis med fint og flott!:)

  1. Åh, tusen takk! Du kunne jo ha fått piercet septumen, og att i en hesteskoring som du kan vippe opp i nesa om du vil skjule den? Det er jo én mulighet:-)

Kommentarer deaktivert.