Home » Lush » Nyinnkjøpte Lushsaker

Nyinnkjøpte Lushsaker

Først ut: Dusjsåpa Twilight! Dette er en Halloween-/julespesial som lukter det samme som vår bestselgende badebombe med samme navn. Lavendel og sukkerspinn! Jeg er ikke særlig fan av å lukte lavendel, men Twilight fungerer utmerket. Med dyp lillafarge og litt glitter oppi (setter seg ikke på huden) er denne veldig søt. Perfekt til kveldsdusjen for en god natts søvn! Jeg har allerede sikret med enda en flaske, bare for sikkerhetsskyld ;-)

Så! Pakke i posten helt fra England! Bestilte riktignok denne for en god stund tilbake, men p.g.a forsinkelser og diverse, havnet den ikke hos meg før nå. For meg er det veldig viktig å støtte opp Lush i Norge, så det eneste jeg handler fra Lush i England, er retroprodukter som bare selges på den engelske nettsiden, eller produkter vi enda ikke har fått. Her er innholdet i pakka:

Ny,  fantastisk fin,  versjon av hat box’en My Fair Lady, fylt med Tiny Hands håndserum, 50 g Turkish Delight dusjsmoothie, 95 g Charity Pot bodylotion, 100 g  Olive Branch dusjsåpe, Buffy bodybutter og 100 g Miranda-såpe. Utenom gaveesken kjøpte jeg en retrodusjåsåpe ved navn Sonic Death Monkey (lukter kaffi/sjokolade/sitrus), retroboblebit ved navn The Witches’ Ball (lukter krydder som anis og rosmarin) og sjampoen Blousey med banan for å bevare fargen på farget hår, og tilføre masse fukt. Denne lanserer vi i Norge rett over nyåret, og jeg er så spent!

Og! Lørdagen som var lanserte vi årets juleprodukter! Årets Lushjul er inspirert av fest og moro, samt global julefeiring. Først ut sikret jeg meg en halv liter med Ponche, den beste dusjsåpa noensinne. Lukter heeeelt utrolig nydelig og friskt (litt som søtt og sitrusaktig vingummigodis), sukkerskrubben Sandy Santa (også nydelig duft av sitrus, andeltre og rosetreolje) og julefavoritten Snow Cake-såpa med marsipanduft. Nam, nam!:

Translation:
A lot of new stuff from Lush! Halloween and Christmas products, plus some retro stuff from Lush UK. Yay!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Lush åpna på Strømmen nå så nå er det litt lettere for meg å handle, gleder meg til å utforske alle de godluktende sakene dere har!! :D

  2. Jeg e-e-eeelsker Twilight! Lukter helt utrolig nydelig! Må sikre meg et lite lager för juleproduktene forsvinner… <3

  3. Ååh, My Fair Lady-boksen var knallfin! Så kult at det finnes julesåpe som lukter marsipan. Den skal jeg se om jeg finner i min lokale Lush-butikk når desember banker på døra!

  4. Herlig! Gleder meg til den shampoen for farget hår kommer. Den må jeg virkelig prøve!
    Jeg har sneket litt på juleproduktene selv så når november lønningen kommer finner man meg nok på Lush i Bergen ^^ tihi.

    1. Hei! Det kommer helt an på hva slags lukter de liker, hva slags personlighet de har og hvilken sjanger du kunne tenke deg produkter i. Send meg en mail med den infoen på (mewkidblogg(alfakrøll)live.no), så kan jeg gi deg helt konkrete tips :-)!

  5. Jeg var innom Lush Trondheim på lørdag og kom tilbake med akkurat de tre produktene på det nederste bildet, pluss en av de nye julesåpene. ;) Tror jeg må stockpile Ponche – HELT enig i at det er den beste dusjsåpa noensinne! Jeg har sverget til The Olive Branch lenge, men Ponche slår den glatt.

Kommentarer deaktivert.